pretrvavajuca migrena

damian

Moj brat mal nevysvetlitelne migreny, ked mal +š rokov. Chodil zo skoly kazdy tyzden s bolestami hlavy, plakal, natahovalo ho na vracanie. 2 tyzdne stravil na neurologii v Kosiciach a figa z toho bola. Ako tam isiel, tak aj prisiel - s migrenami. Potom mojej mame povedali "stare baby", aby brat pil kozie mlieko. Pil a migreny prestali. Neviem vsak teraz, ci to bolo tym, ze pil kozie mlieko, alebo skor tym, ze nepil kravske mlieko a syry, co naturalna medicina povazuje za pricinu migren (okrem inych veci). Moja priatelka, predtym ako sme sa spoznali, tiez mala mesacne migreny. Prestala pit mlieko a jest syry, pila viecej vody a cudujsasvete, migreny nema. Pije aj ten Darjeeling obcas, ked ju chyta na hlavybolenie.

damian

Darjeeling nie je caj urceny na migreny. Je to zvlastny indicky caj. Hladal som na googli a maju ho v bio-obchod.sk Stoji 95 korun. Encyklopedia prirodnej mediciny pise o tomto caji ako o ucinnej ulave hlavne koli tomu, ze uvolni napatie v cievnom systeme. Napatie sposobuje migreny.

lessia

beb, ja som mavala caste a silne bolesti hlavy uz ked som bola mladsia, teraz mam 22.
lekarka na mne len skusala rozne tabletky, ale nic nezaberalo a nikam ma ani neposielala na vysetrenia.
potom mi to preslo a teraz to zas nejako zacalo, ako aj afty a krce v lytkach.vsetko naraz..

beb

Ahoj, ak máš migrény, mala by si sa liečiť u neurológa. Ja mám migrénu už roky, zrejme sa vyliečiť nedá, ale dnes už existujú kvalitné lieky proti záchvatu. Mne potom prejde v priebehu hodiny. Žiaden algifen, ibalgin ap. na takúto migrénu nezaberajú. Netráp sa zbytočne, ale vyhľadaj lekára, ktorý Ti tieto lieky predpíše, resp. bude hľadať príčinu migrény. Ahoj B.

damian

Ak je to prilis komplikovane, co som napisal, tak hlavne je MOCIT NOHY V HORUCEJ VODE A TEPLE BRUCHO. Teplo z noh prudi po zilach a cievach a uvolnuje napatie v cievnom systeme.