Brat strasne zbil mojho psa , elbo mu rozkusal slapku :-(. Zjapala som na nho ze nech rpestane a povedal ze este ani ten pes nedostal a este dostane poriadne.:-(. Nechcem aby ho bil lebo neznasam tyranie:-(. Ale bojim sa brata
Zbil psa
Bože, ved ten psík nevie, že to nemohol a biť psa???? nenávidím takých bezcitných ľudí..Mám doma psa už 12 rokov a nikdy by som ho nezbila. Ked niečo vyviedol, tak som ho učila ,že to nesmie, ved pes sa vie naučiť, ale určite nie bitkou..chudáčik..
mam psa, dvoch a porozkusovali vselico ako stenata.hlavne ked im rastli zubky..ale picaba nepise ze ide o stena a neverim,zeby zbil stena, to by uz bol fakt pyscho.
jajbozetojepako, ty asi nemas psa ze?! Lebo malemu hafkovi nadarmo ukazes jeho hracky, najradsej rozkusa to co je zakazane! Od nabytku, po koberec, po ruky, nohy atd!!! Proste VSETKO...a do prveho roku je to absolutna normalka!! Ano, treba ho ucit...ale zatial ti rozkusa vsetko, ak len nanho nedas obrovsky pozor, preto psik moc do bytu ani netrapi. Druha vec je ze holka nepise ako stary je psik...
Picaba...tvojho brata nechapem! Na psika NEMOZES zdvihnut ruku...bude to v nom vyvolavat coraz vacsiu agresivitu! On si taketo zapamata to si pis...Ak si tvoj brat koleduje o to, aby ho raz pes dobre ponahanal, napadol ho, dohryzol tak nech sa paci...cim viac nanho kricis, gestikulujes nahnevane, a nebodaj UDRIES tym viac sa to v nom zbiera! NEMOZE ho udriet! Ak to urobi, sekni mu jednu :D. Co na to hovoria vasi rodicia? A nabuduce nech si papuce odklada! Ak to boli papuce na von, tak patria po vyzuti do skrinky! A ak su to domace papuce, tak to je smola :D..Ja mam take hunate, a moje stena ked ich uvidi, uz sa na ne vrha, preto si ich stale radsej vylozim niekam na skrinku :-p, a zatial chodim bosa, alebo si dam nejake ine :-p...
tvoj brat je psycho, pretoze ze mu pes rozkusal slapku,zato nemusi hisacit, kedze sa to da cakat.pes ked sa nudi,kuse vselico.uz odmalicka ste ho ale mali ucit, ze kusu sa len jeho hracky, znie to neuveritelne ale pes sa to nauci.jeho hnev si odniesol pes.
Tak pokial nemas brata nasilneho psychopata... pockaj na vhodnu chvilu,ked bude dobra nalada napr.na grilovacke a porozpravaj sa s nim o tom....