gynekolog

macka26

mozes ist k doktorovi aj sama.. neviem preco by mal hovorit tvojej mame ze nie si panna. ak by si vsak bola tehotna alebo mala nejaky problem a bola by tvoja mama zavolana tak by sa to asi dozvedela... inak pokial tam nepojde s tebou tak jej to urcite nebude telefonovat

isabella

aaa este si zabudla vysetrenie prsnikov, takze ak nechces byt cela povyzliekana, daj si suknu a tricko, ked budes mat saty tak tam hold asi budes chvilu uplne naha, ale ak ti to nevadi, tak je to uplne jedno

lioness_01

keď ťa vyšetruje, tak áno, brucho musí byť nahé, ako by ti ho asi prehmatal, že? a ultrazvuk ti nebude robiť cez brucho ale cez pošvu...

inak, to som ešte nepočula, aby baba mala problém s holým bruchom... daj si sukňu a nerieš blbosti

ana_bella

Ja to myslim tak ze ci pri ultrazvuku brucha musim mat odhalene brucho ? (ak take daco vobec je) Lebo ked budem mat saty tak brucho budem mat logicky pod satami zahalene, a ak mi bude chciet chodit tou vecou po bruchu tak si budem musiet saty vytiahnut az po prsia alebo stiahnut z vrchu? To by bolo kusok trapne.. a ked vas vysetruje a tlaci na brucho kym ma prsty dnuka musi byt to brucho nahe? troschu odveci otazka ale bola som pri gyn..iba raz a to ma nevysetroval klasicky.

papulka12

ahoj...mozes tam ist bez rodica od svojich rokov... musi dodrzat lekarske tajomstvo a pokial si vyslovene vyziadas to aby to nevravel tvojim rodicom nesmie si dovolit im to povedat pretoze pride o licenciu... a vobec nevadi ze uz niesi panna...ako chces mozes si dat bud dlhsie tricko aby ked si vyzlecies rifle si mala pocit zahalenosti ale moze to byt aj sukna...to je kazdeho osobna volba...pa

ana_bella

AHojte mozem si ku gynekologovi obliect saty? Alebo musim mat v nejakej faze odhalene brucho? Chodite niektora v satach ( mini) alebo je lepsie ist v sukni?

Marianka

ja sa tam este len tiez chystam a to uz mam 18. poznam zeny, ktore chcu tam ist a maju uz 24 :o). myslim, ze mozes tam ist aj bez rodica. ale ak by to bolo nieco vazne, tak gynekolog by to tvojim rodicom z povinnosti musel povedat.