BOLEST LAVEHO SEMENNIKA - alternativna medicina

Príspevok v téme: BOLEST LAVEHO SEMENNIKA - alternativna medicina
calmy

POtrebujem radu: priatel ma bolesti laveho semennika, vravi ze v noci sa nejako prevalil a nieco si natiahol a odtedy ho boli lavy semennik. Ma husty ejakulat a neintenzivny orgazmus. K doktorovi ani mysliet - vraj si radsej dame sex. pauzu 1 - 2 tyzdne, ale podla mna to problem nevyriesi. Moze to byt stravou napojmi? On to nechce velmi riesit. ALe je to dost cudne ked nad ranom zobudi a oznami mi, ze sa asi radsej nebudeme dlhsiu dobu milovat. Vravi ze ho to uz neboli, ale ja tomu neverim. Ak by to pomohlo,nemam problem s celibatom ale to nie je riesenie. chlapi.... ak ste s tym mali nejake problemy, poradte. Chcem aby sa to vratilo do normalu. Alebo aspon poradte odkaz na nejaku sexuologicku prip. urologicku poradnu na nete. Dakujem

milos 79

prajem Vam dobry den,
citim bolest na lavom semenniku a tak isto citim bolest aj v krizoch a v lavom stehne tesne pod semnnikom.Mal som to uz v decembri ale preslo to.Vedeli by ste mi poradit z coho to mam alebo o aku typ choroby ide,pripadne ako sa liecit?S pozdravom M

radana

Boze mjanik,ty naozaj zapleties akupunkturu do vsetkeho.To uz fakt nie je normalne.Ked tu svoju automaticku odpoved pises,aspon si precitaj o com je otazka...