Zdravim chlapy rad by som vedel váš nazor na to už to mám dosť dlho ani už neviem ako keď som snejakou ženou ktorá ma napríklad veľmi vzruší mám výtok zo vzrušenia nie ejakuláciu čo je normálne ale ide oto že ten výtok veľmi intenzívne zapácha ako za rybami veľmi ho cítiť ani samotné spermie tak nesmrdia bol som u urologa jedine čo mi našiel tak bol streptococus agalactiae ale aj tak ma upozornil že budem brať antibiotika zbytočne lebo vôbec na to nemusia ani zabrať /nerád beriem antibiotika / a nakoniec ten zápach nemusí byť ani z toho streptococa čo by ste mi nato vedeli poradiť Inač aj keby som si penis umyval každu hodinu stačí že sa spartnerkou trocha pomazlíme vzruším sa mám výtok a už to smrdí
zápach penisu
skus saforelle
čítal som niekde takýto problém a vraj nato pomahá natrieť si ho s octom a po 2-3 opláchnuť vo vode, niesom si istý či to zaberie ale skúsiť to môžeš...
janco, najdolezitejsie je, ci to vadi tvojej partnerke. pokial ju to dokonca vzrusuje, tak ti blahozelam /teda chlapov mnohych urcite zensky vytok vzrusuje, neviem ako to je opacne/. rybacina vie byt potvora, pokial akurat nie si v situacii, ze si to mozes dovolit - ak nie si doma alebo tak, tak to moze byt fakt otravne /mnohym zenam ich vytok otravny je/. v tom pripade by si mohol vyskusat nejaku kamuflaz - nejaky neutralny voniaci prostriedok, ktory rybacinu prekryje. a pre pripad nudze nos so sebou nahradne trenky/slipy. vela zdravia caf