chcete pravidelny sex ? mate chut sa niekedy rozpravat ? chcete aby vam zena dala pokoj ak pozerate nieco v televizii ? chcete aby s vami sla na pivo ? na diskoteku ? co este ???
MUZI CO VY VLASTNE ZIADATE OD ZENY VO VZTAHU ?
he he: však si o sebe myslí, že môže len urážať. zrejme ho rodičia poriadne nevychovali, nemá žiadne morálne hodnoty. strašné niečo.
kamosko = frontman: tuším ťa to rozčúlilo. ajajajaaaaj, niekto na to prišiel a prvé, čo urobíš je, že zaútočíš.však čo si myslíš, že admin to nezistí? a troška si si to poplietol, lebo to na teba sa tu sťažovali a tiež neboli zvedaví na tvoje príspevky a stále si sa vnucoval. kľudne mi píš tie tvoje nadávky. keď mi tak povie taký prízemný človek ako si ty, tak mi to nič nerobí a aspoň sa zasmejem a ubehne mi rýchlejšie čas v práci. tak ti teda ďakujem. hmm, ešte môžeš mať aj nejakú psychickú poruchu, ale aj to sa už dá liečiť. a ani pamäť ti neslúži, priateľa mám dosť dlho. to ty si tuším sám. ani sa nečudujem, keď sa takto správaš.
Barbinka,
nielen ze nepises k veci, ale este sa do ostatnych navazas. Ak mas vazne komplexy, co asi mas, tak navstiv psychiatra. Viacej ludi sa tu uz na tvoje zakomplexovane prispevky stazovalo. Preco stale otravujes a nenajdes si nejaku uzitocnu pracu, alebo priatela. Ak si spatna, tak navstiv kozmeticky salon-tam s tebou urobia zazraky.
dobre barbina :) len mu daj :)
kamosko, alebo frontman ako ti mám teda hovoriť? tu ide teraz o niečo iné a zdá sa, že som trafila, že?
a toto si písal presne o sebe. nikdy si tu ešte nikomu neporadil, len urážaš každého a ponižuješ. tak si založ tému, napíš už konečne svoj problém. každému sa dá pomôcť.
Barbinka,
do kazdeho len zaparas a otravujes. Skus niekedy prispiet niecim aj ty do temy.
zaujímavé, že kamos a frontman prispievajú vždy do tých istých tém. a ešte aj v rovnakom čase. neviem ako ostatní, ale ja som už na to prišla. a ešte si to overím aj u admina. dosť úbohé.
chlapi chcu od zien to aby sa s nou citili prijemne
a ked chce zena nieco od muza tak vie ako na to :)
asi najviac to, aby sa ma nepokusala neustale menit a nepilila mi usi prilisnym rozpravanim
Preco by sme od zeny vo vztahu nieco mali chciet?