Vcera vecer mi seklo v krku a asi mi pristiplo nerv a teraz ma prava strana krku strasne boli a hlavou mozem ledva pohnut kazdy pohyb boli...chystam sa s tym k doktorke ale neviete nejake rady ako sa toho co najrychlejsie zbavit alebo co mi s tym u lekara urobia ? alebo popripade kde ma poslu ku akemu odbornemu lekarovi od obvodnej ?
Zaseknuty nerv
Mne sa raz stalo niečo podobné, keď som bola malá. Ráno som sa zobudila, blbo otočila hlavu a už bola nepredstaviteľná bolesť krku. Bola som na prázdninách vtedy na dedine u babky a k lekárovi sme nešli. Babka mi na to myslím len dávala octanovú masť a obväzovala. Strašne to bolelo asi týždeň, vôbec som nemohla hýbať krkom, doteraz si tú bolesť pamätám, hrozné niečo :( Odvtedy si už dávam na pohyby hlavou strašný pozor.
No mne sa ráno stalo to isté.. natiahla som sa potočila hlavou a zrazu bolesť..vôbec neviem potočiť hlavu do pravej strany a neviem čo mám robiť.. či isť najprv k obvodnej alebo rovno k neurologičke..
Obstreky sice potlacia bolest, ale problem s nervovymi zapalmi je nie samoztny zapal, ale co ho sposobilo. Obvykle je to sposobene utokom niektoreho z nasich vzdypritomnych v tele virusov na mieste oslabenia viralnej imunity. Preto odporucam kazdemu si zvysovat viralnu imunitu a na poskodene nervy brat nielen protizapalove(curcuminoidy s bioperinom, boswelin, serrapeptazu...) ale aj DHA na regeneraciu poskodenych nervovych obalov(myelin)
DHA najdes v rybacich olejoch, lepsie v Krill oleji a vo velkom mnozstve sa nachadza v calamarine.
Davka odporucena je vyse 1 gram denne na rychle hojenie nervov.
Na zvysenie viralnej imunity je plno prirodnych doplnkov, najdete ich menovanych plno cez Google.sk pod rng herpes. Samozrejme nestaci brat len jeden, treba brat viacero a po case obmienat.
Ak mas doma regulovatelny zdroj tak prilozit na miesto dve elektrody a pustit take riadne impulzy ze sa to bude dat ledva vydrzat x)
tak mna to chytilo v pondelok,navstivila som neurologa ,hned som dostala infuziu s pridavkami proti bolesti aj injekciu,a potom kazdy den 2 injekcie a lieky,na bolest a sruhnute svalstvo, on obstreky neodporuca je to riskantne vraj ked sa to neda na spravne miesto moze viest k ochrnutiu ,no poviem vam je to omnoho lepsie a dakujem mu za pristup
no to by som aj ja rad wedel neska sa to stalo aj mne kurwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa jauuu D:
Joooj aj mne sa to presne stalo vcera vecer.. Som sa tesila z noveho telefonu a zrazu bolest do krku.. A som ostala lezat na posteli paralizovana.. :o) Iba som sa smiala, lebo som sa nemohla pohnut do stran s hlavou. Som myslela, ze to prejde a stale nic.. :o( Tak si idem dat dneska obkladiky a uvidim co to spravi. Som totizto v Australii a lekar je tu celkom drahy, tak si budem musiet pomoct sama, ak mate nejake dobre rady, prosiiiiiii o ne. Dakujem
auu"""..akosi si zabudla napísať, ako si dopadla u doktora??? už ti je lepšie?? prajem pekný víkend.....pa