ahojte!
zaujimalo by ma kolko mate priatelov, a ci mate nejaku stalu partiu.
ja som hrozne nestastna, pretoze toto mi chyba. nie som nespolocenska, ani neprijemna, praveze som celkom sympaticka, pekna, vesela a pod.. ale neviem, mam sice par kamaratok, ale nemam stálu partiu s ktorou by som chodievala von a tak.... tych par kamošiek, to su vsetko take na obcasne kavicky alebo tak, ale nie je to ono. mozno je to tym ze nebyvam v meste a preto nemam tolko prilezitosti. ked visim napr tie panelakove deti, ludi, tam ma kazdy aj 50 znamych a kamosov. som z toho smutná.
mam priatela, a on je presný opak. pozna cele mesto, moze ist von sam a v kazdom pube stretne kopu znamych,, mna to frustruje, neviem, co mam robit.
zivot bez priatelov?
hej, aj ja mam radsej ked je viac ludi spolu ako ked nejake dve chodia samé a nepustia medzi seba nikoho. tak ale vela je takych naj kamosiek co su taketo, ale zas je vela ludi, co maju nekonecne vela kamosov, a tomu sa vlastne cudujem, alebo... ja neviem v com to je.. nemyslim si o sebe ze by som bola cudna alebo nejaka obmedzena... ja uz vazne neviem. a nemozem ist sama do fitka a tam sa k niekomu pridat alebo co, aj tak si myslim ze tam nikto sam ani nechodi, skor aspon s jednym clovekom a kvoli cviceniu a nie nadväzovaniu znamosti
Hej, to by bolo presne idealne aj pre mna...mat takych 10 super ludi okolo seba...ja som si uz tiez zvykla ze na niektore miesta chodim sama...Problem nie je v tom ze som nesamostatna, pretoze som samostatna, ale ja tiez ozaj nemam ani ked velmi chcem nikoho okolo seba. a naozaj nie preto zeby som bola nejaka strasna persona, to naozaj nie :-p...ja naozaj strasna pohodacka :D...ale proste naozaj dojde na nejaky bod, a roztrusite sa vsade a mam tu koho? nikoho...poodchadzali na vs, do zahranicia, atd...stykaju sa s inym atd...proste fakt na zblaznenie...ale to pochopi iba ten, komu sa to stalo...a to naozaj neznamena ze ten dotycny je cudak, alebo co ja viem...proste sa to fakt moze stat hocikomu :-/... A crazzzy, s tym mas pravdu...ale to tak chodi...baby sa takto spolcuju...to s tym nic nenarobis...vsak to takto byvalo na zs, na strednej, aj v sukromi vonku atd..neviem preco je vacsina takto stavana...ja som napriklad radsej mala, ked sme sa niekam vybrali viacere, a nie iba dve...vsak to bolo super ked sme sli viacej bab...tie "dvojicky"si to uvedomia, az jedna druhu stratia ze nikoho ineho nemaju...to tak nie je spravne...
u mna zas vs partia velmi nevysla. nie je to tam dobré, ale zase mam tam pr kamosiek s ktorymi si rzumiem, alebyvaju daleko a von spolu nechodime. a este jednu ktora zialbohu nemoze chodit von, s nou si pripadam ako som spominala tie moje kamosky "dvojicky" proste uplne si rozumieme, sme uplne rovnake povahy a mame sa stale o com bavit..
no hej, vobec to nie je jednoduche, lenze v com je problem?? ja nechapem. ked vidim okolo seba ludi co maju tolko kamaratov.. kedy to stihli :/)
ja mam ten isty problem, sice na VS mam praveze najlepsie kamosky naozaj sme tam celkom dobra partia a jedna z nich je ta naj, rozumieme si aj bez slov, ale popravde, daleko necestujem takze som na intraku zhruba 4 dni a ked idem domov uz rozmyslam nad tym ako sa zase budem doma nudit, doma mam priatelky ale z tych dvoch co mi tu ostali je jedna vlastne 3 mesiace prec pride na vikend a to je vsetko, a ta druha ma priatela tak si viete predstavit ako je "fajn" robit niekomu sviecku, a je aj to tazke najst si niekde pri cviceni ja som aj to skusala ale 40cky - nic v zlom ja kamosky nechcem mat,
viem ze to nemyslel v zlom a aj sa mi osprvedlnil, ale to mi nejak otvorilo oci, ze je to zlee
a kayla, ked si spomenula kupalisko a podobne veci, az ma to zamrzelo. no s kym by som sla? to je strasne. jedine moze m prehovorit sestru nech ide somnou a jej kamoskami, co nastastie sem tam sa da ist s nimi. ale ak nie s nou, tak s kym? nechcem vsade vlacit priatela, chcem byt trosku nezavisla alebo co od neho. chapete.. raz v slabsej chvilke mi povedal ze za to ze ja nemam kamaratky, to neznamena ze on nemoze ist so svojimi bezomna von:(
no, idealne je podla mna mat nejakych desat stalych a hotovo. ja som mala dve dobre kamaratky u nas v dedine, a stroskotalo to na tom, ze ony dve sa nejak zacali"spolčovať" proste ako dvojicky, vsetko spolu a mna nejak vytlacili postupne, mna uz nebavilo sa im vnucivat tak som sa vykaslala na to. a kamosky zo strednej su na tom podobne, väcsina ma nejaku svoju "dvojicku", alebo partiu, a preco by mala ist von somnou, ked by sla radsej s nimi.
Ja tiež nemám hordy kamošiek. Kamoši sa dajú nájsť aj v práci, prostredníctvom rodinných príslušníkov alebo aj na VŠ. Dospelácke priateľstvá sú často trvácnejšie ako tie z detstva. Predsa len ľudia už majú trochu iné starosti. Moji svokrovci sú z VŠ už 30 rokov preč a stále sa stretávajú so spolužiakmi. Keď priateľ ide von s kamošmi urob si pekný deň pre seba. Začni napr. chodiť cvičiť. Možno aj tam si nájdeš nejakú dobrú partiu.
Efe, ja s tebou moc nesuhlasim...ano, mas pravdu, niet nad skutocnych priatelov...ale nemozes dookola otravovat tych istych ludi, aby si s tebou urobili plany ked niekam chces ist...jeden mlady clovek naozaj potrebuje mat okolo seba kopu ludi, aby sa mal ist s kym zabavit (a tym nemyslim diskoteku a podobne)...hoci si ist niekam zabicyklovat, urobit si babsku jazdu, ist na kupko, na biliard, hocico...
Crazzzy, ja som mala teraz nedavno 22. Bohuzial, ja studujem na vs externe, takze ani takto som nemala sancu spoznat vela novych ludi a zit vysokoskolsky zivot, a sem tam vypomaham v jednej kancelarii, kde uz naozaj nikoho nespoznas :-p...ale co ty? Nechystas sa niekde? To by ti velmi mohlo pomoct :). Lebo popravde...ja ako som nesla dalej, tak len "stojim" na jednom mieste, a naozaj nemam ziadnych novych znamych...takze - it sucks!