Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zivot bez priatelov?

Príspevok v téme: zivot bez priatelov?
crazzzy

ahojte!
zaujimalo by ma kolko mate priatelov, a ci mate nejaku stalu partiu.
ja som hrozne nestastna, pretoze toto mi chyba. nie som nespolocenska, ani neprijemna, praveze som celkom sympaticka, pekna, vesela a pod.. ale neviem, mam sice par kamaratok, ale nemam stálu partiu s ktorou by som chodievala von a tak.... tych par kamošiek, to su vsetko take na obcasne kavicky alebo tak, ale nie je to ono. mozno je to tym ze nebyvam v meste a preto nemam tolko prilezitosti. ked visim napr tie panelakove deti, ludi, tam ma kazdy aj 50 znamych a kamosov. som z toho smutná.
mam priatela, a on je presný opak. pozna cele mesto, moze ist von sam a v kazdom pube stretne kopu znamych,, mna to frustruje, neviem, co mam robit.

crazzzy

nuz ale je to tak.. s tym kupkom. vonku, na nete, na pokeci, vsade si hlada kazdy tusim len opacne pohlavie. keb som zacala na pokeci vypisovat ze ci pokeca baba, alebo ze hladam kamaratku, vyznelo by to akurat blbo.

efe

Tiež som to nedokázala z večera do rána. Prišlo to až časom a zistila som, že človek sa musí naučiť vyjsť aj sám zo sebou. Určite je super mať spoločnosť ale vždy to tak jednoducho nejde. Teš sa, že máš priateľa, niektoré baby nemajú ani kamošky ani priateľa. A keď nepôjdeš von tak si môžeš pokecať s nami - pokus o vtip.:))))

kayla

Crazzzy, LOL...to si naozaj vystihla s tymi dotieravymi chalanmi...normalne som sa tu zacala na tom kosit :D. Ale ved to ani nie je spravne chodit vsade sam, ved to nie je riesenie! Ja nechcem byt cely zivot bez dobrych znamych :-/...Vsak priatelia maju cenu zlata, a to nie je riesenie ze si vylahnem sama na deku na kupku :(. Efe, ja ti zavidim ze si taka nezavisla, ale ja si to takto neprajem...

crazzzy

samoska
ach presne tak sa citim..
niekedy som sa rozculila kvoli tomu ze nemam kamosky, lebo ked byvam na dedine, tam je proste obmedzený vyber, zialbohu, ti kktori byvate tam, to urcite poznate.
ale co uz narobim?

samoska

asi to aj ja zacnem takto riesit ze budem chodit aj sama na kupko, a ktovie este kam, a nech si o mne myslia co chcu..

crazzzy

myslite ze na kupko chodia ludia sami? j sice casto nechodim, ale chodim rada, a ked som chodievala s priatelom, tak som si vsimala skor partie kamosov a kamaratok spolu, a nie samotárov, alebo nejakych co by boli sami... ak by som tam lezala sama, tak vam poviem ze jedine znamosti co by som nadviazala by boli s dotieravymi chalanmi co tam chodia ocumovat baby :-P

samoska

kayla, mas cistu pravdu s tym cudakom, o mne si ktovie co uz doma mozno myslia ked idem raz za tri tyzdne cez vikend von, aj to sa obcas vratim po dvoch hodinach pretoze sa mi nechce sediet medzi kamaratkou a jej priatelom, uz ked mi povie mama vetu: co neides niekam von? tak mi vlasy stavaju, v poslednej dobe jej odpovedam pravdu: LEBO NEMAM S KYM, a pritom tiez niesom cudak, ani skaredota, som pekne dievca bez pravych priatelov, teda doma..

efe

presne to som chcela povedať, ak nemáš s kým ísť napr. na kupko, choď aj sama, a uvidíš koľko ľudí chodí samých. Tiež to tak riešim a vychutnávam si to, že som sa prestala zožierať.