ahojky...užívate niekto vitamín B-komplex??? Počula som, že je dobrý aj na psychiku, neviete, či je to naozaj tak, že ukľudňuje?? Začala som ho brať a dostala som akési maličké vyrážky??-môžem ho kľudne užívať ďalej??? Poraďte...dakujem
B-komplex..kto má skúsenosti::???
ano stress-B je to to iste,len ty si ho kupil/a asi od RNG,ale tiez to obsahuje vit.sk.B...aj ja som mohla kupit nejaky manazment stressB,a tie vyrazky mozno mas len nahodne,alebo ci nie si alergicka na niektoru zlozku co obsahuje B-komplex,sak uvidis,na chvilu vynechaj B-komlex a uvidis ci ti nezmiznu a ked ano znamena,ze je to tym,ze ho pouzivas...ak nie tak ti skodi nieco ine a je to len nahoda...
Ja si myslim, ze Stress-B a B-komplex je uplne to iste. No neviem, mozno sa mylim.
mariaa a face of agony...dakujem za odpovede..ja som zatiaľ kupila len B-komplex..tak uvidím, casom mozno kupim tiez spominany STRESS-B...len tie vyrážky ma znepokojujú..dufam,že ten B-komplex môzem uživat, aj napriek vyražkam...
Ja uzivam Stress-B a je mi lepsie. (myslim na tu psychiku) Predtym ma dokazali veci riadne vyviest z miery a teraz som taky flegmos:)
ja som ho zacala pouzivat ked lekar zistil v krvi stress,a malo vit.sk.B....a mozem povedat,ze mi pomohol....pouzivala som aj B-komplex -forte...