Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

klíma - čo si o nej myslíte?

Príspevok v téme: klíma - čo si o nej myslíte?
barbinka

Včera som bola v nákupnom centre v Avione aj s bratom a obidvoch nás dnes bolí hrdlo. a to sa mi nestalo prvýkrát, vždy keď mám na blízko klímu, tak ma začne hrdlo hneď bolieť. mne klíma vôbec nechýba, tak prečo ostatní ľudia ju tak preferujú. myslíte si, že je to zdravé? podľa mňa určite nie, myslím, že to škodí aj kĺbom.

agina

Ja klimu ocenujem hlavne pri dlhych jazdach v aute.Dost sa najazdim a neviem si predstavit nemat klimu.V lete ked je vonku 35, v aute si nastavim na 27 alebo 28, aby ked som vysla z auta,nemal moj organizmus tepelny sok.Nikdy mapreto nebolelo hrdlo, neprisla som nikde upachtena a spotena ako pes, oblecenie sa na mna nelepilo.Tak ja to vidim takto.

barbinka

fraisee ja som ale písala o aute teraz. a tí čo majú problémy s hrdloma s dýchacími cestami, s krížami a kĺbmi, tí majú trpieť klímu? to je už v poriadku podľa teba? keď si pri vode a je strašne dusno, tak že vzduch stojí, nevylezieš na ulicu?

agina

No ja som minule isla do WUB-cky cosi vybavovat, vonku bolo 29 stupnov a ked som prisla dovnutra, tam mali snad 18 stupnov.No zima ako v Rusku.Nie je to dobre pre organizmus, klima vysusuje sliznice nosa, oci, apd.

fraisee

a ked je 35 stupnov a vlni sa vzduch tak ti nepomozu ani 2 otvorene okna, nam co nemame srdce v 100% poriadku je klima vykupenie.

fraisee

ja klimu ocenujem, pokial nie je pustena na 10 stupnov, v niektorych priestoroch sa bez nej fakt neda vydrzat inac by ju tam ani nemontovali. predstavte si auto, na ktore vam pecie slnko a vy don potom sadnete. mne je zle ked stoji vzduch, takze klima je fajn riesenie. a vsetko ma vedlajsi ucinok, klima nie je zdrava, no radsej si budem liecit bolave hrdlo ako ked zase odkvecnem niekde, kde je hnusny vzduch.

barbinka

takže už tu máme kríže, kĺby, hrdlo. som zvedavá, či ešte niekto napíše niečo iné s čím mal problémy.