mam taky problem ze sa mi tvoria take mazlave biele hmoty pod predkozkou na zaludi a pod nim... po vecernoom sprchovani na druhy den rano to uz mam... ide to zotriet do sucha... ak niekto vie, poradte, co to je a co stym, vdaka.
Biela hmota pod predkozkou
Ahoj. Pravdepodobne ide o plesnovu infekciu. V podstate nemusis zajst ani za urologom. Kup si v lekarni krem CANESTEN, stoji myslim 60 Sk a riad sa instrukciami v pribalovom letaku. Tato mast sa pouziva aj ked mas plesen na chodidlach medzi prstami. Je to ucinne.
vlak, diki to bude ono, som o tom daco nasiel na nete...
ahoj,
odporúčam kožnú lekárku - ak sa bojíš urologa. Aj môj priateľ chodí radšej ku kožnej. Keď sa mu niečo také vyhodilo, tak to bola vždy pleseň - nelakaj sa :)) Ak si mal nechránený pohlavný styk, tak si piš, že je to infekcia alebo pleseň, kt. sa dá zbaviť už o pár dní :) Kožná ti poradí :)
Myslim, ze by to mala byt smegma, prirodzena biela mazlava hmota, ktoru ma kazdy chlap, takze klidek. Staci bezna hygiena.
p.s. urologa mi nespominajte... tu moznost kategoricky odmietam
aky hnis? mal to uz niekto? moment a z coho hnis? ved nemam ziadne tie hrcky, ani nic podobne, ani to nemam zacervenane... s tym honenim... neni to trochu vela? ;)
Odporúčam navštíviť urológa
no môj zlaty to je hnis
kazde rano a vecer,vyhonit