Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

voda007

dufam, ze s tym sluchom a zrakov vody to bolo ako vtip, celkom som sa dobre zabavila :) ...to sitko ti tam asi zachytava daky sajrajt z vodovodneho potrubia, aby ti tam nepravali velke kusy zeleza a pod ... ja neviem, co tu riesite ohladom cistoty vody, mi mame na slovensku, hlavne na zapade, jednu z najkvalitnejsich vod...a vy ju tu chcete filtrovat, zmrazovat, destilovat a neviem co este ... pozrite sa na afriku, co by dali za opharik nasej vody, viem, ze sa to trosku odklonilo od temy, ale je to o vode... viete co tam oni piju?..vodu v ktorej sa dobytok kupe...nechcite radsej vediet, ake potvorky z takej vody nachytaju... a tu ma niekto problem s troskou mineralov a chloru (ktory tam tiez nie je len pre srandu kralikovu), a hned bezi kupit fitler, aby nahodou sa nepriotravil... alebo si tu vodu zmrazujte, aj madona to robi, a budete taky krasni a mladi ako ona, samozrejme ziadna plastika, len zmrazovana voda

RNG

voda, co sa tyka mojich informacii, ktore tu na fore pisem, su vsetky od "normalnych " lekarov, tj takych, ktori absolvovali studium mediciny, ale sa z vlastnej vole zaoberaju liecenim s pouzitim prirodnych prostriedkov.
......
Kedze ale system zdravotneho priemyslu nechce konkurenciu, lebo sucasny stav liecenia je pren financne najvyhodnejsi,
snazia sa tychto podla nich "disidentov"(dokonca ich casto oznacuju aj za sarlatanov a prenasleduju kde sa len da)
potlacit.
.......
Ich vysledky sa zamerne potlacaju, kde sa len da,
neucia na medickych fakultach a potlacaju vo verejnych zdrojoch informacie
(noviny, televizia, rozhlas).
......
Takze problem v medickom priemysle nie je problemom jednotlivych lekarov a ich pristupu k lieceniu, ale problem je v SYSTEME,
ktory nedovoluje zmeny v zmysle zavadzania prirodnych prostriedkov do mediciny.
.....
Ja viem osobne, co to znamena vystupovat proti systemu!
Raz dva ta zvalcuju.
A lekari su len ludia, ich mienka sa da ovplyvnit a casto aj ked vidia inu cestu ako je nariadena systemom, neodvazia sa proti nemu vystupit.
.....
Mam viacero kamaratov lekarov, ktori radsej ani nechcu pocut o inych pristupoch, ako tie ktore praktizuju aby nemali konflikt s vlastnym svedomim.
Pripomina mi to taktiku, ktoru nespravne pripisuju pstrosom, ze si hlavu zahrabu do piesku, aby nevideli priblizujuce sa nebezpecenstvo..
.....
Systemove problemy sa v historii vyskytli casto, vid fasizmus, komunizmus atd. Aj tam boli ludia, ktori jasne videli nespravnost a nespravodlivost, ale mlcali z obav, dokonca sa sami seba presvecili o spravnosti, aby nemali vnutorny konflikt so svojim svedomim.
Ale tak ako tieto systemy postupne zanikli so sirenim sa inych vedomosti a informacii medzi masami(lebo len s ich podporou tato zmena je mozna), verim, ze sa to postupne zmeni aj v medickom poli.
A pevne dufam, ze bez revolucie, lebo revolucne zmeny so sebou prinasaju chaos a nevinne obete.

barbinka

a ja som na nikoho neútočila, len som sa ho na niečo pýtala. damian zaútočil na mňa, tak čítaj, ale aj s porozumením.

barbinka

kotva: ja ťa urážať nebudem, lebo ťa nepoznám a ani by som si to nedovolila, čo sa o tebe povedať nedá. keď o niekom nič nevieš, tak sa radšej nevyjadruj.

kotva

Barbinka ty rozmaznany fracek, prestan tu utocit na slusnych a ludi a nauc sa chovat, lebo vidim ze od slusnej vychovy mas velmi daleko.. Moj nazor na teba: Si primitivny a este ktomu aj vulgarny clovek, tj. dve najhorsie vlastnosti.