zvláštny výtok

kikabot3

Aj ja mám podobný problém.Nakolko beriem antikoncepciu a stáva sa mi že zabudnem pripisujem ten hnedý výtok k tomu.Myslite si že to môže byt z toho??..Alebo z prechladnutia?

veverqua

perpetuita, moze ist aj o ovulaciu, ktora je niekedy sprevadzana hnedastym vytokom. Ak neberies HAK, bolo by to dost pravdepodobne. K ovulacii dochadza v strede cyklu. Takyto vytok moze trvat take dva, niekedy aj tri dni. Ak by to u teba pretrvavalo dlhsie, skus zajst na gyndu.

Avantasia

Ahojte. Aj ja mam ten problem, beriem hak asi 7. mesiac. No ja som prve dva dni mala aj krce v podbrusku. A do skoncenia blistra mi chyba tyzden... Co to?

perpetuita

Kayla
V každom prípade si ma ukludnila. Antikoncepciu síce neberiem, ale bola som necelý týždeň dozadu chorá. A aj pociťujem svrbenie... Inak nič iné, ani brucho ma nebolí. Ale je dosť možné, že som aj niekde prechladla... Alebo je to zas len moja hypochondria... Ďakujem. :)

kayla

Perpetuita, nieco podobne sa stalo mne, ale je pravda ze v tom obdobi som pouzivala antikoncepciu (cca 9 mesiac). Takze neviem ci to malo suvis, alebo nahoda, ale aj pri predchadzajucich liekoch sa mi to stalo.
Pokial nic neuzivas, tak to mozes mat trebars od prechladnutia, mozno od nadmernej konzumacie cukru...mas nejake sprievodne problemy? Svrbenie, palenie, bolenie podbruska? Urcite skoc na gyndu ak to neprestane, ale neboj, taketo veci sa napravia :)