Máte niekto skúsenosti s použitím Audisprayu propagovaného v reklame? Ako to funguje?
Audispray
Presne tak.
Presne tak. Ucho ma samocistiacu funkciu. Spreje a tycinky do ucha iba maz zatlacaju hlbsie. netreba to pouzivat. Ked vidim matky, ako cistia babatkam usi kazdy den, nechapem, ako im mozu sposobovat tolko mechanickeho podrazdenia a mysliet si, ze to robia pre zdravie :-/
Podľa lekárov je to totálna kravina a marketingový ťah.
Dnes som si ho kupila lebo mi vcera zalahlo v uchu, nepomohol ani trosku, uz som si ho strekla 2 krat, 9 euro v prdeli
asi je to ako zo vsetkym sto ludi sto chuti. ja som s nim spokojna
kamarat si ho kupil, dufal, ze muz to pomoze, no nic sa nedialo, vobec to nefungovalo a mal dokonca este z toho aj nejake problemy, dal to vyskusat aj mne, no tiez som nebadala ziadny vysledok, proste nic, len ako keby som si do ucha naliala cistu vodu...
ja audispray použivam a uplne mi vyhovuje. mam usi dosť citlive a po kazdom cisteni vatovou tyčinkou ma hrozne boleli a nasledne aj hlava. teraz si dam sprej a len jemne pretriem detskou vatovou tyčinkou pre babatka. je to super usi su čiste a po použiti mate pocit akoby ste prave vyliezli zo sprchy. cena je v pohode npretože vydrži strasne dlho. ja mam svoj už skoro rok a este ho je dosť
ja som to chcel vyskusat, ale cena ma odradila(okolo 250 ak si dobre pamatam)