Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK-ano, nie????

moniqa87

to teda hocikedy vysadit nemozes, jedine ked douzivas cele balenie, ale ked si sa uz rozhodla a nemas komplikacie, tak kludne uzivaj, taketo su dost ojedinele pripady

mirka12

jemine, ja som uz vcera prvu dala...som tak na vazkach, skusim asi mesiac a uvidim co to so mnou spravi...moze sa to vysadit hocikedy?

moniqa87

kazdy ma s hak, ine skusenosti, niekto ma problemy na zaciatku, niekto neskor a niekto vobec...
ja uzivam 2,5 roka a nemam ziadne komplikacie ani problemy...
segranka uzivala tiez niekolko rokov hak a teraz ma dve zdrave cule deti a zasa uziva hak...
niekto s tym ma aj negativne skusenosti, myslim, ze zalezi to od kazdeho individualneho organizmu

siisii

Ahoj! ja som brala Logest 2,5r. a mám z neho 3 nezhubné nádory v prsníku....a ešte sa teším,že som neschytala nejakú krvnú zrazeninu....
Rozhodne neodporúčam. Je to hnusnnééé svinstvo!!!

e.v.r.a.

mirka12 -> no ja mam alergiu...ale zatial NAPLASTE EVRA neškodia mojej pokožke...ani začervenanie....

skus si toto prečitat,dufam že ti to trošku pomôže :-)

www.zzz.sk

leesha

uz som ATK skusala dvakrat,a nerobilo mi to dobre..mozno niektore zeny z toho nemaju nejake vyrazne problemy a myslia si ze vsetko je fajn,ale osobne si myslim,ze pchat do seba umele hormony nie je nic moc.aj ked urcite je to na zdanie pohodlnejsie,ako "babrat" sa s kondomom.

mirka12

e.v.r.a., a tie naplaste asi nemaju nejaky ucinok aj na plet, lebo sa mi dost zhorsila a chcela som zabit dve muchy jednou ranou, nakolko pracujem v takom obore, ktory si vyzaduje aku taku vizaz

e.v.r.a.

mirka12 - aj ja som dlho premyšlala nad antikou ... viem že tablety su veľmy škodlive a veľmy škodia...jak na psychiku tak na cele telo...
...som sa poradila s gynekologom a ten my odporučal naplaste EVRA , nie su až take drahe,ale hlavne že nepoškodia..berem ich už 1mesiac a zatial som s nimi na 100% spokojna :-)