Tehotenstvo a AERIUS

Príspevok v téme: Tehotenstvo a AERIUS
:)

Ahojte,chcela by som sa spytat,ci mate niektora skusenosti s uzivanim tohto lieku na alergiu pocas tehotenstva. Kamoska ma velmi silnu alergiu a teraz zistila,ze je tehotna. Pytala sa lekara a ten jej povedal,ze je tam len velmi male riziko co sa tyka poskodenie plodu ak by ho brala aj nadalej. Lenze aj male riziko je riziko...

:)

No ved ona ho vysadila okamzite. Keby jej test vysiel uz predtym pozitivny tak by si nic nedavala. Len jej uz bolo fakt zle. Taka silna alergia,ze ani oci nemohla otvorit. Prve tehotenstvo fakt pretrpela co sa alergie tyka. Takze si myslim,ze robi vsetko preto,aby mala zdrave babo.

quido

tehotna zena bohuzial ma smolu, nemala by prijimat nic okrem zdravej stravy a tekutin. Je to obet za zdrave dieta a 9 mesiacov je dost, preto si treba dobre rozmysliet, ci zena chce dieta a je ochotna urobit pre to vsetko.

:)

vdaka:) Ona ten Aerius vysadila hned ako zistila ze je tehotna, len ho brala asi 10 dni predtym. A vtedy, ked si robila test tak nebol pozitivny. A teraz po tych 10tich dnoch ano.Tak sa trocha boji.

martina25

Tento sirup berie aj môj 3 ročný syn,takže mal byť neškodny aj pre tehotné ženy. Ale pre istotu, ak sa dá vysadiť, tak nech to spraví.

agina

No ja som alergicka na pel, prach a roztoce.Brala som Alerid.Ked som zistila, ze som tehotna, okamzite som to vysadila a isla sa poradit so svojou alergologickou, ktora mi povedala, ze ak to vydrzim, tak nemam brat absolutne nic. Vraj to musim vydrzat, ale keby bolo najhorsie, mam si vziat Dithiaden.Maj, jun mam nadchu, tecie mi z nosa, oci ma svrbia, podnebie svrbi a hrdlo skrabe, ale kvoli tomu malinkemu tvorcekovi som ochotna vydrzat vsetko.Takze radsej nic. Precitajte si pribalove letaky, nikde nic neodporucaju pre tehotne zeny.