Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo si mám o tom myslieť?

Príspevok v téme: Čo si mám o tom myslieť?
brm brm

Sme spolu 2 roky.Byvame od seba 70km a v poslednej dobe som stale u neho len ja.Ked chcem aby dosiel on k nam tak je zrazu zaneprazdneny.Pred casom chodil k nam pravidelne.Dokonca som ho par krat pristihla aj pri tom ze mi klame o tom co robil cez vikend ked sme neboli spolu.Ma totiz tak dobrosrdecnych kamaratov ze mi to povedia.Ja sa na to ani nepytam,len oni si myslia ze o tom viem.Je to normalne? Co si mam o tom mysliet?

mirka 23

No neviem, ale ja som takto klamala svojmu ex, keď som ho podvádzala (aj keď sa tým nerada chválim.) Ja si myslím, že má inú, alebo mu už na tebe nezáleží. A ak mu na tebe záleží, tak nech príde on za tebou. Nechoď za ním, až kým nedôjde on.(aj keď možno budeš trpieť a bude ti smutno)

brm brm

pri tom mojom nepomozu ani slzy.povedal,ze som histerka.a ze zo somariny robim obrovsky problem.Teraz ked tak nad tym uvazujem tak myslim,ze to asi zabalim.Nemienim vsetko v sebe dusit nech sa nezblaznim.Dakujem ti za popisanie.pa

luciferka

to ale potom musi on nejako sam pochopit, ja napriklad mam velky problem zdoverit sa, a teraz ked mam priatela ktoremu to ako tak dokazem vsetko povedat bol prec, nakoniec to zaslo tak daleko, ze prisiel zo dna na den domov zo zahranicia a ja som vynervovana chytila zachvat placu a plakala asi hodinu v kuse, dufam ze to na mna uz nikdy takto nepride, musis mu to hovorit priamo a casto, chlapi si nedomysilia sami, musis im vsetko prestriet na podnose, potom ide len o to ci to aspon pochopia postupne

brm brm

posledne dva tyzdne sa o to snazim.Ver mi a velmo.Ale neda sa.Skusila som to aj cez tf.neuspesne.Napisala som mu to vsetko aj do sms.Nic.Stale len rozprava sam o sebe a o jeho problemoch.Mam pocit,ze sme kamarati a nie rovnocenny partneri.

luciferka

tak mu povedz ze sa potrebujes vykecat ze ti to uz chyba, a mozno budes kecat len ty a on bude mlcat, a potom sa to mozno v nom zlomi, a mozno nie,ale tak za skusku nic nedas,

brm brm

sranda je aj v tom ze donedavna nemal problem riesit veci,ale zrazu ako keby sa bol zatal.Mal stresy v praci to som ho nezatazovala problemami cakala som kym sa vyriesi robota a teraz ocakavam,ze sa budu riesit problemy ale bez vysledku.Tak strasne sa potrebujem vykecat.

luciferka

aha, no tak to je uz potom ina vec, tak to som nic nepovedala, to by uz mohol mat dost rozumu, tak len skusaj, mozno sa raz podari, ale zase su aj taki ludia ktori sa neradi rozpravaju o vsetkom, tak ak je taki tak ho velmi netlac zase, jeho uz len tazko zmenis

luciferka

ja viem o com hovoris, ja som mala priatela v zahranici, boli sme spolu tak raz za mesiac, alebo za 2 mesiace, a vzdy sa nasiel cas aj na riesenie problemov, ja ked velakrat to bolo v noci, a rozpravali sme sa aj do 3 rana , ale ja som vzdy vyzadovala aby sme si veci prediskutovali spolu aj ked bolo malo casu, a teraz prisiel na to aj on ze je dobre o vsetkom sa porozpravat, mozno na to musi dozriet aj on este, je lahsie zutekat pred problemom ako ho riesit