poradte a dajte typy ako schudnut za tri tyzdne co najviac

jarka43

Prečo chceš chudnúť rýchlo? Veď si priberala pomaly. Pozri sa sem:
-odkaz odstránený-
táto baba schudla 23 kíl za pol roka, sú tam body, ako to dosiahla.

pierrette

Poradím Vám....Je potrebné veľa piť, aby sa prebytočná voda z tela odplavila. Nemusíte držať žiadne diety!!Samozrejme sa neprejedať.Chudnutie a spevnenie nieje o dietach!!!Odporúčam zábal pri ktorom su viditeľné vysledky už po prvom sedení ide 1cm dolu z problem.partií. Ja mám so ženami v mojom salóne veľmi dobré výsledky, 5xkúra-3-4cm dole. Je to individuálne u každej klientky, ale cm dole idú..opať podotýkam piť! Ja mám centrum v Banskej Bystrici a robím aj víkendové pobyty u nás v relax.centre s komplet programom a využitím všetkého čo u nás máme za výborné ceny napr.aj bazén,sauna,nechty,lymfodrenáž,rolletic,zábaly,mas áže všetko pod jednou strechou. Kontakt na mňa je 0911 273 285.Rada Vám odpoviem na Vaše otázky.Petra

megi 69

ahoj KIKI,aj ja potrebujem zhodit,preto čítam všetko čo je dostupné.Naposledy ma zaujala 90dnová diéta,môžeš si ju preštudovat v google,najdi sa tam tuto dietu,je tam toho dost vela.Ja nemám vela možností a času čítat,lebo robím 12tky,ale cítim pri čítaní,že ak sa do toho pustím,tak z iných skúseností možem načerpat silu konečne začat.Chystam sa na to od pondelka.Na zasčiatok chcem schudnut 5kg,potom dalšich 5.Tak si niečo nájdi,čo ti bude vyhovovat,a potom daj vediet,ako sa ti darí.Držím palce.Megi

aduliena

Však si tu radíme, tých rád o chudnutí je tu veľmi veľa, tak sa ti nič nestane, ak si ich preštuduješ. Netreba sa dookola pýtať na to isté.