ja nevieme ako dalej PROSIM poradte

Príspevok v téme: ja nevieme ako dalej PROSIM poradte
palko24

Mam 16 rokov.Som asi este v puberte a to mozno vysvetluje moje stavy.som velmi osamely.Mam kamaratou ale to su taky z inych dedin a z daleka.Oni maju svojich kamosou chodia sa zabavat no ja som stale sam.Mam jedneho dobreho kamarata chodime spolu ale aj on je z inej dediny.Vzdy sa chodime len bicyklovat alebo si niekde sadnut a rozpravame sa.No aj temy na rozpravanie dochadzaju a zaciname sa nudit lebo nemame co robit.Som dost iny asi na tuto dobu nepijem,nefajcim a teda vyjadrujem sa pomerne slusne.A preto ani nechodim do barou a kade take.No v poslednom case zacinam mat pocit ze ina moznsot mi nezostava.Mam aj dievca bolo trochu podobne ako ja no teraz si nasla kamosky a niekedy nejde somnou von ale s nimi.A ja sa zato na nu nahnevam,ja som sam a ona sa zabava je jej dobre a to ma velmi hneva.Mam ju rad ale nedokazem to uz dalej.Idu prazdniny a ja sa velmi bojim ze sa budem stael nudit.Vacsinou kazdy vecer sedim na pokeci a niekedy aj cele dni.Nemam s kym chodit von.rodicia tiez iba stale pracuju a ked nepracuju nejdeme niekam na vylet a podobne.Iba niekedy ale to nieje az tak premna ael som vdacny aj zato.Poradte co mam robit lebo ja uz prepadam do depresii,ze na vsetko som stale sam,neivem co mam robit,Ako si najst kamaratov?

mirka2323

aj ja mám podobný problém.. kamošiek veľa nemám, a tie aj tak na mňa nikdy nemajú čas.. tiež som bola už z toho zúfalá. teraz som začala čítať knihy a sťahujem si z internetu rôzne filmy a počúvam hudbu, takže sa až tak nenudím.. ale tiež by som radšej išla niekde von, ale bohužiaľ veľmi nemám s kým.

palko24

rozmyslal som nad tym ale tu na okoli nic nieje.A aj keby bolo tak co po prazdninach? zase by som bol sam.A peniaze ani neivme naco mam minut.To co ma bavilo nemozem robit,nemam sa ist kam zabavit s kamaratmi lebo ani ziadnych skoro nemam.Kupim si oblecenie? mam ho dost a ani sa nemam komu v nom ukazat.Ja naozaj stracam nadej vo vsetko

stela1973

Palko,ja ťa fakt chápem.Mám doma 17-ročnú dcéru,kamošky a kamošov má neúrekom,čo som veľmi rada.moja rada znie,nájdi si brigádu.Pri práci zabudneš na smútok a nájdeš si iste aj veľa kamarátov.
S pozdravom Stela