mam 15 rokov a menstruaciu dva roky zhruba...doteraz prisla vzdy tak ako ma plus minus max. pat dni...a teraz som ju mala dostat az o dva tyzdne skoro a zacala mi vcera...vsetko som mala ako vzdy predtym trocha prsia citlivejsie vcera aj dnes trocha burhco pobolievanie ale nic co by som predtym nemala...nic sa v mojom zivote nezmenilo ziaden stres...len asi styri mesiace nejem maso...ale ryby jem a jem aj vyvary z masa a tak ale len priamo to maso alebo sunky nejem..moze to byt sposobene tym?...prekaza to?...
Menstruacia o dva tyzdne skor.. normalne?
Ahoj
Mám až o dva týždne menštruáciu ale prišla nečakane skôr.
ahojte, mam 21 rokov a dostala som menstruaciu o dva tyzdne skor,, nikdy sa mi to nestalo,, vidim ze takyto problem maju dievcata 17 a nizsich rocnikov,, lenze v 21ke?
dobrý deň,mala som pohlavný styk.(plodne dni) a nato som dostala na tretí deň silnú menštruáciu ktorú som mala dostať až o tri týždne...myslíte si že to je normálne?
ahojte dostala som menstruaciu o dva tyzdne skor..vlastne neviem ci je to menstruacia.. ta krv je sa mi zda ina a je to dost silne.. par dni pred tym som mala problemy s mocenim..bolelo ma to.. asi prechladnutie mohol byt ten posun sposobeny prechladnutim?? pohlavny styk som mala asi pred dvoma tyzdnami den potom ako mi skoncila menstruacia..moze to byt nieco vazne??
Ahojte... chcem sa spýtať či nemáte skúsenosť ...menštruáciu som dostala o 2 týždne skôr. Mám 17 rokov a doteraz sa mi to nikdy nestalo. Mám obavy, čo by to mohlo znamenať, pretože si neviem vysvetliť nejaký dôvod. Nie som ani v strese, ani nedržím diety ani neberiem tabletky.
ach jaj...menstruacia mi trvala len tri dni...vacsinou to byva 5..je to normalne aj s tymto posunom?..:(
no viem ze je to normalne ked nechodi presne v tomto veku..lenze mna metie to ze sa mi to este nikdy nestalo...moze sa stat ze doteraz chodila nacas a az teraz sa to nejako posunulo?..