Namalovane, nenamalovane?

tragedy

ja mam 19 a malujem sa kazdy den...som velmi svetly typ, mam blondave mihalnice, take svetle ze ich nevidno:D bez spirali vyzeram ako by som ich ani nemala....a make-up si tiez davam, ale len taky velmi lahky, takmer vobec nekryje nic:D len na zjednotenie tonu pleti...tiene ani podobne zvyraznovanie liciek ani ruze ani nic take nepouzivam...ale spirala je zaklad pre mna:)
zmalovane baby sa mi nepacia, hlavne tony make-upu, ktory kazdu chvilu opada...no hroza:D

DESmodka

ja sa v lete nemalujem vobec, nemam rada ked je vonku totalne teplo a este sa mam aj machlit.. komu sa nepaci nech sa na mna nepozera :).. malovanie prichadza do uvahy len ak je nejaka prilezitost (svadba, oslava a tak..)

nelinka

mirka23, ja mam 22 a ten make up si davam len obcas. Ked ideme niekam s drahym a chcem byt viac za peknu:) Paci sa mi vtedy taky zjednoteny ton pleti. Teraz ked som uz opalena, tak ho nepouzivam.

moniqa87

ide o to ci sa dievca vie alebo nevie namalovat...
ak sa nevie, tak to potom vzdy vyzera ako kraslica, strasne
ak sa vie, tak sa nad tym malokto pozastavi, ci ma tiene zladene s oblecenim, alebo sa maluje jemne, pretoze vacsinou to vyzera skvele...
nic ine k tomu nemam, ktora sa chce malovat to musi aj vediet, lebo inak to je katastrofa...
ja sa malujem vacsinou len tak pomenej a vzdy sa to vsetkym pacilo, raz za cas dostanem chut a namalujem sa trocha extravagantnejsie (cca raz za 2 mesiace) a priatel je z toho cely namakko...

mirka 23

Nelinka, ak si ešte mladá, máš peknú pleť, tak si s líčením nerob starosti. Prirodzená krása je najkrajšia.

nelinka

tesim sa s nazorov:) Ja sa tiez malujem malicko. Ale zase spiralu tu si davam vzdy. Obcas ceruzka, sem tam make up. Ale len jemna vrstva....ziadna omietka.

dd

pridavam sa k nazoru, podla mna je tiez krajsie len jemne zvyraznenie..moj otec vymyslel take prirovnanie, ze zmalovana ako velkonocne vajce..a tiez mi to pride strasne, ked je nejaka baba az priserne zmalovana..ja osobne som sa dlho nemalovala, aj sa mi to malokedy chce, ale ked uz kdesi s manzelom ideme, tak si len dam spiralu, trocha tiene a pozakryvat nejake tie drobnostky korekcnou tycinkou..proste zlata stredna cesta..aj som sa troska prikraslila, ale nie som ozaj zmalovana jak to velkonocne vajicko..aj manzelovi sa to paci tak..

soldierka:))

určite je krajšie jemní zvýraznenie ako keď ide najaká baba, ktorej sa make up pomaly ale isto začne odlupovať, ešte to nemá ani dobre rozotreté - tak má ohraničenú tvár. No jednoducho je otrasné sa pozerať na baby ako matriošky, určite je lepšie a hlavne krajšie jemné zvýraznenie