v noci som mala hrozny krc v lytku a dnes nemozem ani velmi chodit a trosku mi to opuchlo.mam ist k dr.??ci to prejde??
mam ist k doktorovi?
agina---ved to som aj ja pocula.
no mavala som to tak pred paaar rokmi, takmer pravidelne,potom nic a teraz to zas nejako zacina.
ta noha ma este boli,ale uz sa to da vydrzat..
Krce v nohach casto sposobuje nedostatok magnezia.Krce mavaju aj tehotne zeny a hlavne v noci.
no ja neberiem ziadne vitaminy/mineraly a ani sama neviem, ci ich prijmam dost z potravy..este furt to boli..pockaaam
ano, barbinka, krce v nohach mozu byt sposobene aj prilisnym zatazenim pri sporte, pri silnej fyzickej namahe. pomoct by mohlo natahovanie a cvicenie s nohami, taktiez nepodcenovat dostatocny prisun mineralov.
ja hrávam každý deň, keď je pekne tenis.môžem to mať aj z toho? myslíš, že som preťažená?
svalove krce v lytkach vznikaju pri poruchach mineralnych latok na neuromuskularnom spojeni, najcastejsie po fyzickej namahe. nejedna sa o zavazne ochorenie. pockaj par dni, malo by to prejst same od seba, ak by to ani po urcitom case neprestalo a neodpuchlo, vyhladaj lekara. krcom celkovo najlepsie predideme pitim dostatocneho mnozstva mineralnych vod, uzivanim vitaminov s elektrolytmi, magneziovych a vapnikovych sumivych tabliet.
ako stalo sa mi to v noci a vtedy ozaj nemam chut natahovat sa po posteli a to k tomu este zo spanku:-)
(inac,viem co robit)
no moja teta mi vravela, ze mam nedostatok calcia alebo magnezia..
aj ja som mávala také kŕče a nebola som s tým nikde, ale nič mi neopuchlo, tak neviem teraz...