Ahojte. Chcem sa spýtať, aké sú najlepšie cviky na odstránenie celulitídy? A čo ešte pomáha, aby som sa jej zbavila? Nejaké gély a tak..Dakujem
Celulitída a cviky na ňu
to mala byt povodne otazka :) tak co baby myslite, ze je to moc?
myslis, ze je to vela, no ja som zacinala najprv so 100, potom 120 a teraz momentalne davam 150, cvicim aj ine cviky, takze by sa to nemalo orientovat len na zadok, dufam teda :)
150??? to aby si zachvilu nemala svalovy balon namiesto zadocku :D
ale nie.. vsetko s mierou.. ci co povies? :-)
inak baby, ake drepy? celkom dooole, alebo len take podrepy? :-)
juuj baby tak to ste ma potesili, ja cvicim kazdy druhy den a okrem ineho 150 drepov, takze mozem ocakavat zlepsenie? to by bolo super, ja som pouzivala aj rozne anticelulitidove kremiky ale tie mi vobec napomahali, tak dufam, ze toto nieco spravi :)
NO teda akoze waw zabicka...aj mna zaujima za kolko sa ti to podarilo...a tiez ze aku mas vahu cca ak neva
zabicka za aky cas sa ti to podarilo
babenky..ja som mala hnusnu celu..hrozne..a teraz nic..proste je fuc!! a zmena nastala tym ze som zmenila stravu../hranolky som uz nemala ani nepamätam :DD/ len sama zeleninka, 3litre vody a denne som si nohy natierala obycajnou indulonou 3krat!! a sem tam som si dala par drepov ale to asi len tyzden lebo som bola leniva! :D a vysledok? fuha som ostala prekvapena a moj priatel este viac :))