Viem, možno sa to niekomu bude zdať divné, ale trápi ma , že mám na svoj vek dosť veľké prsia:( mám 14 rokov a mám trojky.. bojím sa že v budúcnosti mi rýchlo ovysnú, aj keď stále nosím podprsenku a niekedy aj cez noc si dám len takú latkovú.. Kedy prestávajú prosm vás rásť?
Veľké prsia
eva dovcova o tomto tvojom trapase bude vedet cela skola
kocky ...budte spokojne s prsiami,priroda Vam ich nadelila,ake chcela.Ale co ma naozaj zaraza,ze mate problemy s blbostami...skoda,ze neovladate SLOVENCINU.napr.barusa atd....a to sa nechcem naozaj nikoho dotknut.Pa-pa.
heh ja mam 15 a tiez mam trojky a zatial to nikoum nevadilo:)
nemusis sa trapit ja som mala 4ky a tiez som bola terc pohladu niekedy som sa strasne hanbyla ale teraz je taka moda ze dievcata sa stym ukazuju ty mas co ukazat tak sa neschovavaj a to ze maju chalani pripomienky to ti poviem takto mala som tiez taky isty problem ale jeden blyzky clovek mi to povedal takto doberaju si ta lebo sa im to paci a su taky zbabelci ze ti to nevedia povedat a teraz mam dve deti a prsia mi neochably a este v mojom veku sa po mne nie jeden otoci a ziza staci nosit spravnu podprsenku a vseto bude ok a spavaj pez podprsenky aby si odychlo telo atrochu cvic potom to neochabne ale do kedy ti budu rast to ti asi nikto nepovie zlezi od hormonu a mozno je to dedicne napriklad ja som ich zdedila po babke moja mamka ma nulky a sestry jednotky natrapsa nauc sa stym zit inak sa zakomplexujes drzim palce
A to je zle? Paneboze, ja ked uz citam niektore temy, zastavuje sa mi mozog...uz len cakam temu s obsahom "som pekna, ale ja chcem byt skareda,ako na to?"...
veť presne tak,mňa moc príroda neobdarila,ale kvôli tomu sa NEOBESíM