Zilky a ciarky po prsiach, Co to znamena?, nejake cviky

petronela3

Tie žilky na prsiach a po tele po pribratí sú na 99% strie, ak ich máš ešte čerstvé dá sa ich zbaviť elastiq krémom exclusive, ten je na už vzniknuté strie :)

Magy

co znamena "v poslednom case?"

ak sa bijis, ci si tehotna, naozaj spolahlivu odpoved na to ti da v priebehu par minut tehotensky test, nie my.

cicusQaa 777

mam uplne popraskane prsia a aj zilky vidnoo a v poslednomm case somm pribral 7kill a pritoomm somm nejedla velaa vzdyy takk ako pretyymm a pretymm som nepribrala co sa deje ze som zrazu pribrala??mam sa bat ci nie som tehotnaa ?? poradte mi prosim :) dakujem vopred

tweetybird

ahojte aj ja mam po celom hrudniku modre zilky..strie to urcite niesu ma to od malicka...niekde som citala ze moze ist a tenku priesvitnu pokozku..nemate niekto pre mna radu? mimochodom som chuda...ale tym to podla mna nebude... vopred dakujem :)

elaa

Baby ten kreem elastiQ waam neodporúčam..ja som ho dlho použiwala a nepomohol mi ..najlepší je ten Dermacol Enya alebo Eucerin olej :)a ked ani to nepomože thaak w tom prípade odporúčam laser...ja som na nom bola a strie mi vybledli tak že už ich skoro ani newidno :)
Pa.pekný den prajem :)

dida666

no napriklad ked sa ich normalne dotykam tak su normalne,lenze po case zas vpadnu...teraz to uz je lepsie ako predtym,pretoze ked som bola mensia tak to bolo nulove.....ja si myslim ze ked prejdem tymto obdobim tak by sa to mohlo upravit.