infekcia...pre baby

lenka111

Tak ja som s tym bola asi pred 2 mesiacmi a som mala zapal. Ti gynekolog da take vaginn.gulicky. Mne to pomohlo a je to prec.

juva

Ja mám niečo podobné asi..Myslela som,že som nachladnutá alebo niečo také,ale pri močení ma to nebolí,len pri milovaní cítim také pálenie,alebo také niečo a aj výtok mám čudný.Priateľ vraví,že aj inak chutím teraz,slano a kyslo..Čo to môže byť?

kllll

Podla mna to bude mykoza...su to syntomy mykozi to co si napisala..svrbenie,palenie,aj vytok sa objavuje...a pri moceni to niekedy pali a stipe hlavne po sexe......ale ty si napisala ze mas bolesti pri curani ak mas bolesti tak to mykoza byt nemusi..neviem jak si to myslela..

Deee

aj ja predpokladam, ze je to zapal mocovych ciest, poznam nazov honey moon cystitida, pretoze tym trpeli zeny pocas svadobnej cesty, teda zapal mocovych ciest vyvolany milovanim...niekedy sa to stava, je to velmi neprijemne a ohladom prevencie suhlasim s ellou, takisto beriem manosu

ella

moze to byt aj zapal mocoveho mechura ked mas bolesti pri moceni...hovori sa tomu aj "burning love" po amglicky.. ja osobne som si to preskakala takze viem o com hovorim, musis vela vela pit a ako prevencia je dobry UROVAL manosa ale ak uz mas infekciu tak len antibiotika...

rocka

no pravdu povediac som na gynde este nebola, hoci mam uz davno vek na to aby som tam isla. len aby som tam neprisla s nejakou infekciou ktora nie je vazna, a vysmeje ma... pokial to nie je vazne tak tam nejdem. takze preto sa pytam tu....

utopia

Jednoznačne gynekolog. ak maš doma afroditin čaj,ten je na ženské problémy, ale k doktorke ženskej aj tak chod, aby zistila pričinu.