po pohlavnom styku s partnerom som zacala citit nejake zmeny v oblasti pohlavnych organov.
citim svrbenie, palenie a bolesti pri moceni. mohli by ste mi povedat ci je to nieco vazne? staci s tym ist k obvodnej po nejake tabletky, alebo musim na gyndu?? dakujem
infekcia...pre baby
Tak ja som s tym bola asi pred 2 mesiacmi a som mala zapal. Ti gynekolog da take vaginn.gulicky. Mne to pomohlo a je to prec.
Ja mám niečo podobné asi..Myslela som,že som nachladnutá alebo niečo také,ale pri močení ma to nebolí,len pri milovaní cítim také pálenie,alebo také niečo a aj výtok mám čudný.Priateľ vraví,že aj inak chutím teraz,slano a kyslo..Čo to môže byť?
mne sa to stalo tiez, ale uz to viac netrva, iba tak pol hodku po sexe.... tiez neviem co to ...
Podla mna to bude mykoza...su to syntomy mykozi to co si napisala..svrbenie,palenie,aj vytok sa objavuje...a pri moceni to niekedy pali a stipe hlavne po sexe......ale ty si napisala ze mas bolesti pri curani ak mas bolesti tak to mykoza byt nemusi..neviem jak si to myslela..
aj ja predpokladam, ze je to zapal mocovych ciest, poznam nazov honey moon cystitida, pretoze tym trpeli zeny pocas svadobnej cesty, teda zapal mocovych ciest vyvolany milovanim...niekedy sa to stava, je to velmi neprijemne a ohladom prevencie suhlasim s ellou, takisto beriem manosu
moze to byt aj zapal mocoveho mechura ked mas bolesti pri moceni...hovori sa tomu aj "burning love" po amglicky.. ja osobne som si to preskakala takze viem o com hovorim, musis vela vela pit a ako prevencia je dobry UROVAL manosa ale ak uz mas infekciu tak len antibiotika...
nechapem,preco by ta mala vysmiat......teda vidno,ze u gynekologicky si este nebola...
Jednoznačne gynekolog. ak maš doma afroditin čaj,ten je na ženské problémy, ale k doktorke ženskej aj tak chod, aby zistila pričinu.