Daju sa prehanadla kupit len tak v lekarni? Ake su dobre?
Prehanadla
doodie, tie úkrutné bolesti, to, či to pôjde spodom aj vrchom, všetkým som si prešla. Dokonca ma prekvapil nedávno zápal žalúdka, keď som po prvý x v svojom živote musela na hadičku. Jedno zlyhanie obličiek, kedy mi ich lekári dávali dokopy, oslabený organizmus, imunita.... Katkaaa, toto všetko dobrovoľne podstúpiš?
Pre PPP je aj ten najzdravsi olej hrôzostrašným tukom, z ktorého by mohli pribrat! My zdraví vieme, že to tak nie je. Ale je ťažké o tom presvedčiť PPP.
Chce mať príšerné bolesti čriev a žalúdka. Nevedieť či to vypustiť vrchom, či spodom... Či vôbec dobehne na ten záchod? Ale čo ak nie? Chce si zničiť obličky, čreva, žalúdok... Lebo na inom jej nezáleží, iba na tom aby bola chudá... Len kvôli tomu, aby sa, s prepáčením, vysrala z podoby a schudla, resp. vyprázdnila si to kilo kakanice z čriev...
Len dievčatá, najprv si premyslite, či vam to za to stojí, lebo potom ked budete plakať od bolesti, uz bude neskoro lutovat svojich činov...
Radsej si dajte kazdy den polhodinovu prechadzku. Bude z toho viac úžitku...
Akoze,ja uz neviem fakt co chcem.....
Som ako schizofrenik..akurat ze ten za svoju chorobu nemoze...
Napisala som nieco v teme AB-boj vyhras..
Chemia nie je riesenie na normalne problemy vyplyvajuce zo zlej skladby stravy. naprav si stravu, travenie a nebudes mat problemy. Viac nikrovlaknin, probiotik a v pripade zapchy do 48 hodin, necakaj dlhsie, si zober lyzicu-dve olivoiveho oleja.
Moja mama vzdy hovorila staru generacnu radu, ze "creva si treba vymastit"
Vtedy na to pouzivali konopny ci lanovy olej, ktory davali do kase, aby sa "lahsie smykala v tele"
Katka, z preháňadiel zlyhávajú obličky, okrem iného. To chceš?
Mozem sa opytat,kolko kil ste najviac schudli s prehanadlami?
samozrejme s tymi maskrtami som to myslela s mierom, nie ze zjes denne celu cokoladu a pod...
simonetta
nechcem ti brat iluzie ale z prehanadla nikdy neschudnes, maximalne ta odvodni,ale to ze prides o tekutonu v tele ta len dehydruje neschudnes. Prehanadlo ti pomaha odstranovat zbytky potravy pri zapche v crevach, nie zo zaludka. Vtedy su uz davno vsetky tuky a ziviny vstrebane do tela. Radsej sa daj nazdravu stravu a prestan vymyslat hovadiny, schudnut sa da aj ked si doprajes maskrty, ide len o to aby si telu pravidelne davala davky potravy na rozbehnutie matebolizmu