Na prednych zuboch sa mi ukazuje kaz a uz tam vidno aj menšiu dierku...uz tamat prestrčím ihlu..dalo by sa to nejako zablombovat ? dakujem za odpovede..
zuby...
tak asi to zaslo az tak daleko..ale umyvam si zuby kazdy den. rano aj vecer.a cez tie dierky uz prestrcim v pohode aj ihlu takze ja neviem no ze z coho to bolo.
david je mozne, ze si to nechal zajst az tak daleko??? Ako to tam mas durch dve diery v jednom zube??? To je zaujimave.Zrejme ti to trosku vyvrta a potom zaplombuje bielou plombou.
No do tisícky by si sa mal zmestiť. A tie kazy máš z toho, že si zle (nedostatočne) umývaš zuby. Po umytí zubov je potrebné si vyčistiť aj medzizubné priestory medzizubnou kefkou. Divil by si sa koľko toho tam ešte ostane, a to ti spôsobuje kazy. A odporúčam aj kvalitné zubné pasty (najlepšiu skúsenosť mám s Elmex), a raz do týždňa zubný gél. Ale toto všetko ti má povedať tvoj zubár, resp. hygienička.
a ked tam je kaz... tak to tomu nebude branit ?..a kolko to asi tak stoji ?potreboval by som to vediet...mam tam dve dierky.na jednej strane a aj na druhej strane zuba.. potreboval by som vediet dakujem ..
jasne, zubar ti tam da bielu vypln a ani nezistis, ze je to plombovane,,,,,akurat to je drahsie ako amalgam....