Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zacinam stracat nadej....

Príspevok v téme: zacinam stracat nadej....
wolff

s priatelkou sme spolu rok.No v polsednom case to uz akosi neklape.2 tyzdne sa ideme laskou priam ziest no potom sa pohadame a kvoli uplne hluposti ze mi je z toho az zle.Z doslova nicoho spravime taku hadku ze najradsej by sme sa obaja prefackali.Po 3-4 dnoch sa to upokoji a je to zase krasne.Vzdy si povieme ze uz sa nepohadame no vzdy to pride.Je to nejake len obdobie alebo ten vztah pada ku koncu?Je moznost nejako to zachranit?Prosim poradte.Dakujem

sedmikraska

wolf, my s mojim sme na tom presne tak isto :( sme obaja barani, dnes nam zacina zase pekne obdobie, 2 dni sme sa na seba oduvali :D :(

kkme

Vies podstatne je to že ju mas rad ty to je najdoležitejsie, maj ju rad uprimne a neocakavaj od nej nic..... vies vztahy nemaju nic spolocne s tým co z nich dostaneme a vsetko spolocne s tým co do nich vložime, a tak sa nestaraj o to co dostanes za svoju lasku ale zahrnaj ju laskou a svojim nadsenim a budes sa citit skvele ver mi a nebudete sa ani hadat!:)

moniqa87

urcite to nemusi znamenat koniec, len si obaja musite adnut a porozpravat sa o tom co vam jednemu na druhom vadi a potom sa snazit aj podla toho chovat aby ste medzi sebou zbytocne nevyvolavali konflikty...