s priatelkou sme spolu rok.No v polsednom case to uz akosi neklape.2 tyzdne sa ideme laskou priam ziest no potom sa pohadame a kvoli uplne hluposti ze mi je z toho az zle.Z doslova nicoho spravime taku hadku ze najradsej by sme sa obaja prefackali.Po 3-4 dnoch sa to upokoji a je to zase krasne.Vzdy si povieme ze uz sa nepohadame no vzdy to pride.Je to nejake len obdobie alebo ten vztah pada ku koncu?Je moznost nejako to zachranit?Prosim poradte.Dakujem
zacinam stracat nadej....
wolf, my s mojim sme na tom presne tak isto :( sme obaja barani, dnes nam zacina zase pekne obdobie, 2 dni sme sa na seba oduvali :D :(
Vies podstatne je to že ju mas rad ty to je najdoležitejsie, maj ju rad uprimne a neocakavaj od nej nic..... vies vztahy nemaju nic spolocne s tým co z nich dostaneme a vsetko spolocne s tým co do nich vložime, a tak sa nestaraj o to co dostanes za svoju lasku ale zahrnaj ju laskou a svojim nadsenim a budes sa citit skvele ver mi a nebudete sa ani hadat!:)
urcite to nemusi znamenat koniec, len si obaja musite adnut a porozpravat sa o tom co vam jednemu na druhom vadi a potom sa snazit aj podla toho chovat aby ste medzi sebou zbytocne nevyvolavali konflikty...