INTIMNA OTAZKA

Príspevok v téme: INTIMNA OTAZKA
otazniček

AHOJTE, chcela by som sa opýtať, či je normálne ak pri výtoku, tom dennom.teda hliene je normálne ak mam zvyšky(belavé, na malych pyskoch pri pošve..lebo občas citim také zapichanie a ked sa ,,tam,,teda pozriem tak tam mam taký belavý povlak, niekedy kusky akoby zosušeneho kremu.chcem sa len opytat ci je to normalne.lebo je to veľmi neprijemne.dakujem za vaše rady..

svetlana6

otaznicek: na 99% je to kvasinkova infekcia. treba ist k doktorovi, nielen natierat kremom, pretoze je to aj vo vnutri. da ti na to nejake capiky/vaginalne tablety/alebo lieky + masticku na vonkajsok. same to nezmizne. pouzivaj specialne mydla na intimnu hygienu, bavlnene spodne pradlo, jedz probiotika ( jogurty..) a hlavne menej sladkeho..( to je na tom asi to najtazsie :) )

penny

Ja by som sa chcela opytat-uz viackrat som mala zapaly tam dole..a ked ide priatel do mna tak ma to velmi boli..Doktorka vsak povedala ze zapal uz nemam..Cim to teda moze byt?Moze sa stat ze ho mam stale niekde dost hlboko a preto ma to boli?

otazniček

no na intim.hygienu používam saforelle,a pravidelne , hygienu dodržujem bola som i na gynek.vytere a vytok je v poriadku.tak naozaj neviem čim to je

dariaaa

hlavne dodrziavaj intimnu hygienu! toto co hovoris vacsinou maju mensie deti, lebo sa tam neumyvaju (nehovorim o uplne malych, ale tak 7-12 rocne), samozrejme moze to byt aj nasledok nejakej infekcie. kup si detske mydlo obycajne (napr buppi) , neparfumovane, to je najlepsie na vsetko, neublizi a nici bakterie. doporucujem taktiez radsej aj navstevu lekara.

hlupacik112

myslim si ze ked ta to boli tak by si mala ist k doktorovi.neboj budes v poriadku.mozes mat len mykozu.skus si to natriet canestenom.pomaha to.