Biele pupaciky.. prosim pomoc

Príspevok v téme: Biele pupaciky.. prosim pomoc
lulka

Ahojte..
Moj chalanisko ma na predkozke taketo nieco - img143.imageshack.us... . Ma to tam uz strasne dlho, nerozsiruje sa to, nesvrbi nic. Bol s tym aj u koznej ta mu to skusala s dusikom dat prec, potom s locacidom ale nepomohlo, ma to stale.. Zevraj je to neskodne, ze nejake Fordyce spots, ale ani mne ani jemu sa to nepaci..
Pomozete nam prosim? (ale len seriozne rady plz..)
Dik

lulka

Ano ma mastnejsiu pokozku.. A myslis ze to vekom prejde? Pretoze masta pokozka sa "po pouberte" vacsinou ukludni. Teraz ma 18.
Prepac ale nepochopila som tuto vetu:
a myslim ze ked si tu predkozku sikovne da tak to bude pre teba o to prijemnejsie
Diky za radu!

lulka

Ano ma mastnejsiu pokozku.. A myslis ze to vekom prejde? Pretoze masta pokozka sa "po pouberte" vacsinou ukludni. Teraz ma 18.
Prepac ale nepochopila som tuto vetu:
a myslim ze ked si tu predkozku sikovne da tak to bude pre teba o to prijemnejsie
Diky za radu!

krokar

Je to uplne normalne ma to vela chlapcov..Hejze ma aj mastnu plet ? je to prejavom toto ze ju ma taku mastnu..Kludne to spoznas na chlapcoch co maju vela vyrazok alebo mastnu plet tak seci zaradom maju to iste..a myslim ze ked si tu predkozku sikovne da tak to bude pre teba o to prijemnejsie..nech to hlavne netlaci tie peloviny biele lebo sa mu len rozsiria po celom pipikovi nijak sa to neda odstranit.