Ahojte, neviem pochopit sam seba. Nemavam problem sa zoznamit a rozpravat sa so zenami, ale ked sa mi zacne niektora sympaticka, tak ju zacnem ignorovat. Nieze by sa mi prestala pacit, ale zrazu neviem preco sa jej vyhybam a prestavam kominikovat. Nechapem. Co mi je?
Preco to robim?
Ja mam velmi podobny problem. Mne velmi dlho trva kym sa mi nejaka zena zacne pacit. Vzdy je to najskor kamaratka a potom sa do nej zalubim (mozno to nie je to spravne slovo). Problem je v tom, ze kym si to ja uvedomim (a uplnou nahodou je volna, aj ked to byva zvacsa opacne), tak je neskoro a zaujme ju niekto iny, respektive za zacne ona o niekoho ineho zaujimat. Ak je zadana, tak sa tvarim, ze nic. Nepletiem sa, nepatri sa to. Ale takmer vzdy sa stane, ze sa s tym chlapcom rozide a zacne s novym (nie so mnou, lebo som sa "neplietol").
Vsetci hovoria, ze o lasku treba bojovat, ale tiez sa netreba miesat do ineho vztahu. Neviem ... nakoniec nic nie je spravne. Taakze do teraz sa mi ziadnu "vhodnu" nepodarilo "stretnut".
strach zo zlyhania a odmietnutia
Moze v tom byt aj ista skryta nenavist ci hnev na zeny ako take? Neublizila ti nejaka zena, neponizila ta...? napriklad tvoja matka, spoluziacky...atd.
ahoj, urcite nie si chory, len sa bojis o com sa s nou rozpravat, proste sa hanbis, tak sa radsej chovas, ze nic.... je v tom len strach.... ja som taka ista.... no teraz uz mam svojho milacika, tak ma to netrapi :)hmmm, asi bude najlepsie skusit prekonat ten ostych alebo vyckavat az sa najde situacia a baba, ze sa budes citit uplne uvolneny ale to moze trvat rokyyyyy :(
Tuto temu som zalozil uz naozaj davno. Po uplynulom case zistujem, ze je to stale rovnako. Boli a su zeny na ktore vela myslim, ale aj tak sa im vyhybam alebbo ich ignorujem . Hlavne ak s nou mam zostat osamote vobec netusim co jej rozpravat ale inak som hrozne ukecany, v partii je to celkom ine a v poriadku. Faakt uz neviem co si mam o sebe mysliet. Asi som uz chory. Myslite, ze sa s tym da nieco robit?