Tukožravá polievka

zuzana175

to si ju mam dat aj na ranajky??ziadne ovsenne vlocky s mlieckom a medom??to ste boli z toho zenske aj zasytene??

majka_

ja som tiez tukozravu polievku skusala, ale vydrzala som len 3 dni a potom mi ta polievka liezla hore krkom. proste v kuse to iste jest... no co uz. ale schudla som asi 3 kg. takze viem urcite, ze to funguje, ale mne uz proste nechutila a ked som ju videla, tak som si pomyslela, ze radsej si dam zeleninu ci ovocie, ale tu polievku uz nie :o). na chudnutie opakujem je fajn, ale ja som uz dalej jest nemohla. prvy den to bolo uplne v pohode, som bola frajerka, ze to snad nemoze byt tak hrozne, ked je ta polievocka taka chutna. ale druhy den mi uz bolo "kyslejsie" :o) a na treti som si povedala, ze staci... ale pomohla mi.

inak, neda sa kupit hotova, ale vari sa doma. aspon my sme doma tak varili. neviem presne co sme tam dali, ale viem, ze tam bola kapusta, paprika, paradajka, cibula a neviem ci este daco alebo nie. ale viem ze tam bolo koooopec zeleninky. skuste najst recept na internete. a viem ze bola trosku okorenena.

8ala8

ahojte ja som o tejto tukožravej polievke počula. a nevyzerá to tak strašne zle. a trvá len týždeň. to neni dlho. ja by som to rana skúsila a pustila sa do toho. nepridá sa niekto ku mne?

igino

Lilu pri tej ostatnej strave, ktorú si naznačila si môžeš miesto nejakej tukožravej polievky kľudne dať trebárs aj paradajkovú :) a viem o čom hovorím: za 3 mes. -20 kg.

Lilu

ahoj lulia.ja som jedla tukozravu polievku, mozem len odporucit ak chces schudnut, len treba k tomu naozaj pevnu volu.Som ju jedla 7 dni a schudla som pri nej tych 7 kilo, vlastne kazdy den jedno kilo bolo dole, len k tomu je ece taky rozpis na kazdy den co k tej polievke mozes jest, bohuzial som ten papier stratila ale bolo to nejak tak, ze jeden den len ovocie popri tej polievke, druhy den len zeleninu a na vecer jeden vareny zemiak ci tak dako.a nesmies jest, cestoviny ani strukoviny, alkohol, z ovocia nie velmi banany, kavu by si tiez nemala....treba si to zohnat asi cele a vtedy to funguje na 100 pero, za to rucim :) drzim palceky

krpata

moja mamina mala obdobie ked skusala tukozravu polievku a tusim jej aj pomohla.......tam ide oto ze su v nej secky prisady ktore urychluju spalovanie tukov a metbolizmus, takze ak papas len tu polievku, poprip. nejake lahke jedla a ovocie plus k tomu pripas pohyb tak by to mohlo zabrat :)) ale no neviem, ja osobne som to neskusala, kazdy ma iny organizmus, ale podla mna to neni zla vec, treba skusit