kamaratka na sex

Volumka

Nepochopím, načo vyskakujete, je logické ak sa obáva... keďže vôbec nevie aká tá ba ba v skutočnosti je. Ale ak je ten kamoš voľný a ona tiež, tak je totéž pravda, že to nemusí znamenať, že by sa hneď mala vrhnúť na tvojho priateľa... Hoci ťa chápem, aj ja by som sa toho obávala...

lucka

leesha ma pravdu aj ja robim to iste tiez mam kamarata a pokial nieje jeden z nas zadany tak spolu spavame a nevidim na to nic zle , nikomu sa tym neublizuje to to normalne, a ta baba zato ze spava s kamaratom tvojho frajera sa hned stava horozbou pre teba alebo co? ak svojho priatela milujes tak preco o nom pochybujes?..myslim ze vobec nema dovod sa s nou vyspat a ona s nim takisto nie

leesha

preco stresujete ??? mala som kamosa s ktorym som sa obcas vyspala..dohodli sme sa na tom..pokial niesme obaja zadani.spavali sme SPOLU preto,ze sa mame radi,sme velmi dobri kamosi.prave preto,lebo to nie je s "hocikym".(dodavam,ze sme spavali SPOLU,a ani jeden z nas nie je typ ktory pojde s hocikym)-takze nesud kym nevies ako to v skutocnost JE .a jasmine,preco si hned myslis,ze ked ta kamoska spava s niekym,ze bude hned spavat aj s tvojim frajerom ???? .... samozrejme je aj moznost,ze to dievca da hocikomu..ale tiez by som na tvojom mieste si hned predsa nedomyslala,ze sa s nou vyspi aj moj frajer..a mozno je to dievca fajn,nesud

seires

jaaj ta baba nic nespravila len spava so svojim kamaratom a vy z nej uz robite flandru..
preco by mala sa vesat na zadaneho chalana,ten jej kamarat s ktorym spava nema frajerku ,ci hej?
podla mna je to uplne normalna a v dnesnej dobe dost bezna vec...

jasmine

mooo, to mi je luto...aj ked na druhej strane aspon si zistila co je to zac. Ja som zo svojim uz 3 roky a planujeme spolocnu buducnost... Len ja som obcas ziarliva a neuznavam take nieco ako "kamaratka na sex". Aj ked viem, ze to moje upodozrievanie tiez mojmu priatelovi nerobi moc dobre. Ale jednoducho ked si predstavim aky je moj priatel uzasny a pekny chlap.... A ked si predstavim, ze s nou budeme skoro 2 tyzdne na chate....

mooo

no ja z vlastnej skusenosti..tiez som mala taku "kamosku".... a myslim, ze ak by s nou chcel nieco amt tka ho neustrazis... vlastne to mas take overenie, co je to zac ten tvoj chalan... ten moj sa s nou vyspal.. a mozno som trosku rada, ze sa to stalo,,aspon viem,co to bolo za hovado

jasmine

luise, ja si myslim to iste...ved ani ten kamarat nema babu a s touto sa do vztahu vobec nehrnie. A moj priatel viem ze by ma nepodviedol. Len minule povedal, ze je pekna predo mnou a ma to tak nastartovalo a zneistilo. Navyse cez leto ideme vsetci styria (este s jednym parom manzelskym) na chatu..... A zacinam mat s toho trochu nervy....

luise

uff, tak take "kamosky" su velmi nebezpecne a na tvojom mieste by som si davala pozor! vies, s takymi holkami je to tak: na "kamaratsku vypomoc" ju pouzije kazdy xalan rad, ale do vztahu by sa s nou nehrnul ziadny...ja napr. mam kamosa, co sa zaplietol s takou holkou a postupne si ju podali vsetci jeho kamosi...proste, dievca s tym zjavne nemalo problem...brr!!! ale po case sa s nou prestal vydat a uz o nej nexce ani pocut...ma priatelku! tamta bola dobra akurat tak na jedno...

ella

ako si ma davat ona pozor?? ak to jej priatel chce spravit spravi to a to ze mu spravi ziarlivostnu scenu nicomu nepomoze.. takze podla mna venuj tomu pozornost ale nie prehnanu a hlavne nenechaj badat na sebe ze si niekym "zneistena" bud sama sebou a trochu sebavedomia nikomu este neuskodilo