Bola som sa objednat ku psychologicke u nas v Presove. Kedysi bola v jednej budove s ostatnymi psychologmi a lekarmi, ale ked zrestaurovali domy na jednej ulici, prestahovala sa tam. Neviem o nej, zeby bola sukromna. Objednala som sa k nej na psychoterapiu a chcem sa opytat to, ze kolko sa plati zhruba u takej psychoterapeutky? A plati sa u nej vlastne? Len tak zhruba ceny chcem vediet. Ked hej, tak porozmyslam, ci nepojdem k druhej. A jak to bude s druhou. Lebo peniaze moc vyhadzovat nemozem, aj ked by mi psychoterapia pomohla.
psychoterapeuti (asi sukromni... neviem) a platby...
a z coho maju zit? nemozu predsa pracovat zadarmo.urcite toi nie je zbytocna investicia
500 sk na 50 min to ten clovek xce zarobit nie ti pomoct.....a ani za kaeernicke sluzby tolko neplatim
zuju: bola som u Dr. Zibrinovej na Majakovskeho 5 (oproti predajni NOBYT, vystupis na Sabinovskej ulici a ta ulica Majakovskeho 5 je vlastne jeden prerobeny blok, v ktorom byvali Romovia - stredny, je to na prizemi).
no neveim ci by som mala na to odvahu.a kde to vlastne je.uz ani neviem ci tam chcem ist
Ahojte, ja uz z psychologom mam skusenosti. Ja som sice boloa u statnej, ta nebrala peniaze, len tych 20 sk, ktore sa uz neplatia. Potom sombola u sukromneho, ja som sice neplatila, lebo to bol kamos mojej kamosky, ale myslim, ze ceny su rozne. Ide aj o to, ci ma psycholog podpisanu zmluvu s poistovnou, vtedy je to myslim cenovo v pohode. Ak vsak chcete pomoc pri hladani psychologa, navstivte OPP(okresne psychologicke poradne) alebo KPP(krajske psych.poradne, tam am ochotne poradia. Su statne, a myslim, ze vedia odporucit a nasmerovat klienta k druhu pomoci aku potrebuje.
ahoj.ja chcem ist tiez k psychologicke a mam podobny problem ako ty
ahoj marinka chcem sa spytat aky mas dovod na navstevu psychologa, ja mam problem so socialnou fobiou a tiez uvazujem o psychologovi alebo psychiatrovi neviem za kym mam ist snad mi vies poradit, ozvi sa na maail
soc.fobia1@azet.sk