chcem sa spytať ked si chcem vyšetriť krv. môžem len tak rano sa dohodnuť so sestričkou nech mi zobere krv? alebo kde si to mam isť vyšetriť? viem že sa za to plati. kebyže zajtra rano idem za sestričkou zaplatim tak mi vie zobrať hned krv?
krvné testy
som u dospelych.hemoglobin je norma u muzov ina,aj u zien.aj od veku zavisi.v nasom labaku u zien je norma od 130,cize nieje to u teba az take zle.potrebujes jest vela zelenej zeleniny surovej a vela chodit pesi,aby sa ti krv lepsie okyslicovala.alergie su na podklade infekcii neliecenych.aj astmy.v tele je neustale nejaky mierny,ale dlhotrvajuci zapal.
a si u dospelakov, ci deti a vysokoskolska mladez? ked uz je tu odbornik, tak sa ta mozem spytat: hemoglobin mam 127, kolko je taka spodna hranica normy? co robit aby bol vyssi ? sa mi aj tazsie dychava... najma teraz ked vsetko kvitne, vela alergii mam... ak vies poradit, budem rada, diky :-)
hej,mna volaju v labaku upirka.:-))od noveho roka nas sice vseobecna a spolocna poistovna priskripla,ale sposob sa vzdy najde.raz v roku ma urcite kazdy branu krv.:-))
ja som sestricka.robim na vseob.ambul.k nam tiez ked pridu novi pacienti,tak sme s dr sokovane,kolko rokov nemali branu krv.ja to proste nechapem,ze aky nezaujem o pacienta maju niektori lekari.
ifka a ty si obvodný lekár? Lebo fakt aj mňa tvoja odpoveď prekvapila. Zobrať krv len tak. Pri niektorých doktoroch mám normálne pocit, že by som musela byť polomŕtva, aby mi zobrali krv.
tak potom sa ospravedlnujem ifka, ja som sa este s tak ochotnym doktorom asi nestretla . ze berie ked je potrebne, to viem. ale ze len tak lebo pacient sam chce, to pocujem prvykrat ze by brali hned. mas moj obdiv :)
fiha,takto to chodi?...u mna na na ambulancii beriem krv,ked je to potrebne...ked nemal pacient branu krv dlhsie ako 6 mesiacov,tak ked chce,zoberiem...a nieje pravda,ze sa za to plati...to je hovadina...na co konkretne si chces dat vziat?...kedy si mal naposledy?...ja beriem krv aj bez objednania...je to o ochote :-))
zavolaj svojej obvodnej, povedz jej ze si chces dat vysetrit krv na vlastnu ziadost... povie ti kedy mas prist aj kolko zaplatis. to je asi najlepsi sposob.ze by ta zobrala hned ako tam chces prist, o tom pochybujem, na odbery chodia vacsinou objednani ludia, resp. ludia ktorym lekari povedali ze maju prist na odber.