PRECO?

Príspevok v téme: PRECO?
malinka

mam problem.uz som to tu pisala,ale stalo sa to zas.minuly mesiac mi meskala menstruacia,dostala som na druhy den a v ten den mi aj skoncila,potom som dostala o par dni,ale mala som slabu.tento mesiac som mala dostat az bud.tyzden,dostala som vcera a vecer mi skoncila,dostala som zas dnes a zas mi skoncila.nie som prechladnuta,nic ma neboli,nepali,nesvrbi.tak nechapem.nemate s tym niekto skusenost?dakuje

macka28

Aj ja myslím, že je potrebné ísť k lekárovi. Pomáha na to antikoncepcia, menštruácia je pravidelná. Tá moja je tiež veľmi slabá, vraj to spôsobila práve spomínaná antikoncepcia, ale môže byť za tým i malá maternica alebo nejaký iný problém. Vyšetrenie by si nemala odkladať.

daja1

malinka,
myslím, že by si mala zájsť za odborníkom, gynekologom. Predpokladám, že nie si stará a ešte to nie je prechod, ale ak máš takéto problémy a nemáš bolesti ani nič podobné, možno by sa to upravilo antikoncepciou. Mne sa to upravilo tak, ale neviem zaručene povedať, že ty máš to isté, čo som mala ja. Najlepšie by bolo ísť k doktorovi. Držím ti palce.