ahojte, mavam nizky tlak preto sa snazim co najviac pohybovat a pit vodu, lenze problem je v tom ze cim viac sportujem tym viac mam pocit na odpadnutie, napr dnes som bola bicyklovat a ked som sa vratila domov uplne som sa triasla a krutilo sa mi v hlave, rovnako aj ked chodim posilovat tak sa mi potom trasu ruky, citim sa slaba, kedysi som mala lepsiu kondiciu ale teraz s tym nizkym tlakom, ako by som tymto navalom mohla predist mam vyse 20,,
citim sa zle
nič si z toho nerob, ja som nebola 6 rokov na antibiotikách a v tomto roku som vybrala už troje, pravidelne som chodila cvičiť rok a teraz sa nemôžem dostať do kondície, stále mi čosi je, nič sa mi nechce a nemám na nič náladu, a tiež som podráždená a myslím len na choroby =( v podstate tvoj problém chce návštevu lekára, zmeria ti tlak, zoberie krv, možno ťa pošle na ekg a uvidí sa ... možno chýba nejaký vitamín ...
praveze kavu si dam len obcas i to len ked s niekym prilezitostne popijam, uz ma to pomaly zacina stvat, najhorsie na tom je ze som casto malatna a nemam chut obcas nieco robit, potom som nervozna a melancholicka, ale najviac ma stve ten stav po cviceni, inak dakujem za prispevok
nepiješ veľa kávz? káva má síce tlak zvyšovať, ale priznám sa, mne ho rapídne vždy zníži....tak možno je v tom problém