Diagnostikovali mi rakovinu prsníka. Tumor má rozmer 3x3cm. Pečeň, ľadviny sú bez metastáz, ani markery nemám zvýšené.Má s tým niekto skúsenosť, aké sú šance na vyliečenie?
rakovina prsníka
je tu viac tem na rakoviny, B-17-hrozne dlha a polemicka, desatoro, kratsiew a vystiznejsie hlavne tym ze zacina s dietou a zmenou potrebnou pri lieceni.
Z doplnkov radim, graviolu, B-17, betaglukany,silne enzymi,tekute zeolity, lapacho, Samento,I3C(indonal), DIM, CoQ-10 a hromady antioxidantov, vcitane mnoho gramov vitaminu C
RNG a Damian su prezyvky dvoch panov na tomto fore, ktori sa vyznaju v liecbach, vyhladaj si ich tu nejak. vela stastia v testoch
Vďaka za podporu, liečbu mi ponúkli, idú to vybrať, ale mám z toho strach. Silvia, čo je Rng ci damian?
oprava linku: -odkaz odstránený- , sekcia Medicina -> Rakovina
karlam, skus sa obradit na RNG ci damiana ak hladas nejaku "alternativu"...
inak lekari teraz pouzivaju nejake nove lieky-cielena terapia ako doplnok, vraj dobre zabera?
ale RNG ti iste daco poradi...
Doporucujem pozriet si clanky na tomto linku:
-odkaz odstránený-
Dobrý deň prajem. Mala som podobný problém. Asi pred 18 rokmi sa mi ukázala na prsníku hrčka, ktorá sa zväčšovala pomerne rýchlo a bola spočiatku ako malý oriešok a asi za tri týždne sa zväčšila na velkosť vlašského orecha. Hrčka bola tvrdá a bolestivá na ohmat. Prikladala som si Yzop a zeler. Išla som k lekárovi.Povedala som mu čo je vo veci a tiež aj , čo si prikladám a že sa hrčka pomaly zmenšuje. Tento lekár bol múdry a povedal mi, aby som si to dalej prikladala a ked´sa mi mi to nepolepší potom zoberie vzorku na histologiu. Stalo sa to pred 19 rokmi a ja som zdravá a žijem bez problémov. Neviem v akom štadiu je váš problém ale za pokus to stojí. Potom sa treba yačať stravovať tak, že vylúčite zo stravy bielkovinz, lebo tie napomáhaju royvoju tejto potvory. Zamerajte sa v prvom rade na to, aby Ste mala Zdravú pečeň a pite čaje na cistenie krvi. Prajem Vám veľa síl a veľa šťastia.
karlam, urcite sa neboj :) neponukli ti zatial nejake vybratie toho tumoru, ako sa budes liecit? Ja som raz mala hrudku v prsniku asi 1x1 cm mala som to tam dlho a nezvetsovalo sa to. Jeden doktor mi po viac rokoch ponukol, ze mi to na mieste vyberie a da na cytologiu. Za tyzden boli vysledky- nebolo to zhubne a mala som po probleme. Vybral mi to cele
Karlam : Moja mama mala rakovinu prsnika. 2 nadori v prsniku a 6 v podpazusi. brala silne chemoterapie a pridali sme aj kombuchu. A mozem povedat ze sa to podarilo je uz 2,5 roka po operacii . ked chces kup si ju ako doplnok k liecbe. Zvysuje imunitu pri chemoterapii a obsahuje aj betaglukan ako antioxidant . ma protirakovinovy efekt. tu mas kontakt od koho som to kupila . distribucia.kombucha@centrum.sk