co mam robit?

Príspevok v téme: co mam robit?
anonymus

ahojte,mam problem..akoze moj priatel ma decko s jeho byvalou a teraz sa cala sud a vsetky veci okolo toho,priznal ho za svoje,plati mu vyzivne a chce sa s nim stretavat s malym nie s nou,len chyba je v tom,ze on sa na tuto temu nechce so mnou bavit,ja sa vsetky veci dozvedam z okolia.ako ho mam prinutit porozpravat sa so mnou o tom,som strasne zufala

anonymus

ved o to mi ide..aj moja kamoska,jej manzel uz ma decko z prveho manzelstva a vsetko si vysvetlili,normalne sa s tym malym stretavaju,beru ho k sebe domov...a moj priatel mi nic nepovie,vseto sa dozvedam z okolia,ved ja mam pocit,ze pre neho nic neznamenam..

Ucitel

ahoj anonymus.
utopia má pravdu že asi to nechať tak a časom že začne sám.
Ale podľa Mňa spolu chodíte...
žijete možno. je medzi vami puto láska dôvera... tak ak chceš pítaj sa ho.. čo si 5-te kolo u voza aby si sa to dozvedala d okolia? žiješ sím a nie s jeho kamošmi. zamysli sa nad tím...
veľa šťastia držím palce....

anonymus

a ja som sa s nim chcela dnes porozpravat,vies problem je v tom,ze on to povie kamaratom,len mne nie a ja som z toho na nervy

utopia

Možno mu je nepríjemné baviť sa na také témy ale ja na tvojom mieste by som sa ho ani nič nevypytovala a fungovala by som s ním normálne a po čase si myslím začne aj sám sa ti zdôverovať,hlavne mu nič nevyčítaj ani neťahaj z neho info, také ženy lezú chlapom na nervy.