neustala ospalost a nevnimavost

Príspevok v téme: neustala ospalost a nevnimavost
neviemvobec

dobry den,mam problem ze vobec nevnimam okolie a spim na nohach,,,stale som unaveny,,,ale nemam pocit ze by nevladalo telo,,mam pocit iba ze nevladze hlava,proste spim na nohach,cez den spim aspon tri hodiny,,a normalne sa mi tazko rozprava,tak unavene,
bol som na echo srdca asi pred troma mesiacmi a tak isto aj na CT mozgu
momentalne mam na sebe EKG holter
a krvne vysledky mi prisli dneska,,jedine co je zvysene je helikobakter norma je 0-20 a ja mam 149,,,ale pochybujem ze by to sposobovalo ospalost atd,,poradte mi prosim ak sa da

joni_

unavovy syndrom je dost zlozity problem, moze byt vyvolany aj nejakym ochorenim ktore u teba prebieha alebo bolo v minulosti (napr. ta mononukleoza), moze to byt aj psychika... mas aj nejake fyzicke prejavy unavy - bolesti svalov a klbov, svalova slabost, zvysena teplota alebo take stavy ze proste nevladzes stat na nohach (nemyslim dusevny pocit ale fyzicky ta nohy neunesu), ak je to len v tej rovine ospalosti teda skor mozgovej cinnosti tak neviem, k unavovemu syndromu patri aj kopec dalsich priznakov, okrem nesustredenia a "mozgovej hmly" je to casto aj celkove fyzicke vycerpanie. Co na to hovori neurolog? Myslim ze moj otec mal kedysi taky problem ze ho len bolela hlava a zaspal kdekolvek a kedykolvek aj postojacky - nakoniec to bol neurologicky problem ale uz si presne nepamatam aky, dostal sa z toho.

neviemvobec

este mavam pocit,nieze mavam ale mam,,ak robim kliky,alebo ak sa zohnem ku noham,,tak mam pocit ako keby ma tlacil hrudnik,nejake kosti na hrudi,,,,a strasne skoro sa zadycham,,neviete niekito?

neviemvobec

teraz mi par znamych povedalo,,,ze ak mam vysoky helikobakter mozem mat aj vredy na zaludku,,popripade nieco ine,,,a to moze vyvolavat kadejake psychicke stavy,,,aj nervozitu atd,,ma s tym niekto skusenosti?

neviemvobec

spociatku asi pred 5 mes,,,mi byvalo iba tak zvlastne,,zle som ako keby videl,,,potom sa ktomu zacal pridavat pocit ze som si pomaly ale isto nic neuvedomoval,,,,dalej prisla ospalost,,a teraz je uz stav taky ze ani neveim co robim