Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s tabletkami Provera 5mg. V pondelok som dostala agolutin a teraz cakam na menstr. Od 15. dna mam brat tieto tabletky. Ake mate s nimi skusenosti?
Provera 5mg
dobre si to pamätáš má sa to užívať 10 dní ale či dva krát denne to neviem ale tak to je lahká pomoc , ak máš jeho t.č tak mu zavolaj a spýtaj sa ho.
Ahoj secretkaa ja som proveru 5mg užívala asi pred 4 rokmi a pomohlo to, vedlajšie účinky som nemala žiadne, ale na každého lieky pôsobia inak. Ako tú proveru máš užívať od 15 dňa 10 dní po jednej tabletke denne ? Minule mi ich naordinoval lekár a nejako sa mi nezdá dávkovanie čo mi predpísal, oni síce pomáhali ako som ich brala ale nejako až tak ako mali nezaučinkovali. ale predpisoval mi ich druhý lekár čo zastupoval a podla posledného dávkovania , keď už sme tie lieky postupne vynechávali, tak teraz mám problémi zasa ale tú proveru ešte prekonzultujem so svojim lekárom , lebo teraz mi predpísal niečo iné a akosi mi to nepomáha.
ja mam dobre...mala som v 15 problemy s menst. po nix sa mi to celkom sxopne upravilo:-)