Aka je pravdepodobnost otehotniet po prvom sexe?

Príspevok v téme: Aka je pravdepodobnost otehotniet po prvom sexe?
martinečka

Taaaakze po prvom sexe som hned na druhy den dostala kramy no neviem citim sa taka nesvoja akokeby som bola tehotna no mozno si len namyslam ked citam tieto prispevky a to vsetko...nemali sme kondom no neslo to domna...niesom vobec skusena...mozem byt tehotna?...ci je to uz vylucene?...dakujem rada precitam vase nazory :)...

martinečka

machulka006:no dakujem trosku si ma aj potesila:)...a preco sme sa nechranili?..no ani enviem to prislo velmi necakane a on je uz skuseny ja nie...tak verila som mu a velmi sa lubime no myslim ze na dieta som este sama dieta ....takze hadam to bude fajn..a pre buducnost uz len s ochranou :)

machulka006

matinečka: ak je ten menzes v poriadku, ani kratší ani slabší ako obvykle, tak tehotná pravdepodobne nebudeš... ale nerozumiem, prečo ste sa nechránili...prvý sex je taký ako každý ďalší potom...

kldngkj

pokial sa do teba nevystriekal tak tehotna si asi len tazko moja draha....a otehotniet mozes a nemusis na prvy krat.vyskusaj a uvidis=)

ZyxerkA

presne tak, pravdepodobnost o tehotnenia je uplne rovnaka ako kedykolvek potom, hociktory krat... neviem, akym dovodom prichadzate na to, ze po prvom sexe sa otehotniet neda- skor by som povedala, ze je to naopak, lebo pri prvom sexe si vacsinou mladi ludia nedavaju pozor, a potom to tak aj dopadne.

Co sa tyka menstruacie- aj keby si ju dostala na druhy den, je tu moznost otehotnenia,.. kazdopadne po DVOCH dnoch sa nesvoja z tehotenstva citit nemozes... tehotenstvo sa da zistit najskor po dvoch tyzdnoch od rizikoveho pohlavneho styku...

Ked ste nemali kondom, hold mas smolu ...

siblba

ked sa nechces strachovat tak sa chran. co ine ti mam povedat.nebud hlupa.a pravdepodobnost ze budes tehotna je pri prvom sexe taka ista aj ked to robis po 500 krat. blba otazka