Taaaakze po prvom sexe som hned na druhy den dostala kramy no neviem citim sa taka nesvoja akokeby som bola tehotna no mozno si len namyslam ked citam tieto prispevky a to vsetko...nemali sme kondom no neslo to domna...niesom vobec skusena...mozem byt tehotna?...ci je to uz vylucene?...dakujem rada precitam vase nazory :)...
Aka je pravdepodobnost otehotniet po prvom sexe?
Lulu a na čo ty prosím ťa užívaš antikoncepciu???
Čaute, potrebujem poradiť , mala som prvý sex, užívam antikoncepciu a nemal kondóm a nevystriekal sa do mňa ale mám strach lebo sa cítim nesvoja..je tu možnosť že by som mohla otehotnieť?
ty kokos...otehotniet hned po prvom "akoze" sexe :DDD to by som nechcela !!! ked sa do teba neurobil,nemala si plodne dni a este si dostala aj kramy,tak tehotna urcite nie si !!
deti prosim vas nesexujte ked neviete ako sa to robi ...neni vsetko len o tabletke po ..... ale pre upokojenie situacie : zena ma daco take co sa vola menstruacny cyklus a trva spravidla (ked uz je ustaleny - co pri pubertiackach este nemusi byt) 28 dni - 1 den cyklu je 1 den ked baba dostane menstruaciu (ktora zvycajne trva 5-6 dni) - vtedy je kurevskyyyyy mala sanca ze otehotnie - v pohode vyuzivajte a milujte sa - ze menstruacia , no a co ..pokial ta baba vyslovene nema problemi s tym ze pocas menstruacie ju to strasne boli sexovat sa moze a je to uplne normalne (zijeme v 21. stor a voda tecie skoro vsade - pamatajte na to ze povera ze sex pocas menstruacie nie, vznikla pred mnohymi rokmi ked to s tecucou vodou nebolo vsade take jednoduche) ...no ale dalej k cyklu .... priblizne v jeho polovici - 14. den dochadza k ovulacii ...uvolneniu vajicka z vajecnika - a to putuje vajickovodom do maternice . je to cas ked je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia - davajte si kurevskyyyyy pozor co a ako robite ... pozor aj 2-3 dni pred tym kedze spermie su schopne prezit v tele zeny aj 48 hod ...a tiez den po tom kedze vajicko je schopne oplodnenia len 17-24 hod po ovulacii ....od toho 17-18 dna cyklu az do dalsej menstruacie ...to je celych 10 dni je riziko otehotnenia opat kurevskyyyyyy male ....cize v pohode sexujte ....... tymto vsetkym som chcel iba povedat ze nie kazdy pich bez kondomu alebo hak musi znamenat babetko ..... co si dost vela nie len mladych ludi mysli ....a co je chyba hlavne nasho vynikajuceho vzdelavacieho systemu
samozrejme ze mozes..takych je vela co to robili prvykrat a uz kocikuju..co uz, ked si nedaju pozor
ja len že možem otehotnieť po prvom pohlavnom styku? mám strach.....
Chcem sa spytat mam pred menstruaciou a moj priatel to do mna dal..chcem sa spytat ci je mozne otehotniet?som si vedoma ze mozem otehotniet ale niekedy sa to nemusi stat..chcem sa len spytat ci vlastne mozem otehotniet?dakujem
aj keby si dostala menstruaciu hned na druhy den po pohlavnom styku, neynamena ye tehotna nemoys byt spermie putuju do vajicka 2-3 dni, napr. mojasestra mala menstruaciu prve tri mesiace tehotenstva a uz bola tehotna, takze davaj si bacha a chran sa, skuseny-neskuseny ak sa do teba vystriekal je tu pravdepodobnost otehotnenia, takze moja mala, nerob blbosti ak nechces mat male;)
len pre info: tabletka sa vola Escapelle, stoji okolo 650sk,a pride do lekarne a povie,.prosim vas mate tabletku po.. ak nebudu chapat tak povedz escapelle.Uz sa mi to stalo:D 3mlade predavacky stali pri pokladni jak naschval:D a som si to pytal.nerozumeli,az ked som povedal escapelle. este ze tam nikto nebol okrem nich:D
mozem sa opytat?ak ma niekto prvy sex..a nevosiel do nej cely..aka je pravdepodobnost ze zena otehotnie a k tomu ak to robili este bez ochrany?..ak vravi ze sa do nej nevystriekal ako to ona zisti?..a ma si pre istotu kupit tu tabletku z lekarne?..ak ano ako sa vola?..a ako ju ma pytat?..dakujem velmi pekne za radu:)