Poprosim nazor mozno viac muzskeho publika, ako si predstavuju predohru, ci to beru ako navnadenie partnerky na radovanky, pripadne ze to musi byt, alebo aj im ta predohra vyhovuje? A ak mozem poprosit mozte aj konkretnejsie popisat co sa deje u vas v posteli pocas predohry:)
Mavam sex uz dost dlhu dobu samozrejme s mojim prvym partnerom a neviem ci ta nasa predohra nie je dostatocna, resp. ci ja nemam dake nerealne predstavy o tom. Ale faktom je, ze sex a veci s tym spojene mam rada, len akosi nikdy ked nato dojde tak nie som ani dostatocne vzrusena tak to moze byt prave tou predohrou. S partnerom sa dost tazko rozprava na takuto temu, tak som sa rozhodla to riesit otazkou sem. A dakujem vsetkym, pa
Ako ma vyzerat predohra?
Dakujem za odpoved, ved to, ze my zeny sme malokedy konkretne a mozno aj v tom je problem, ze ten muz presne nevie a plus ak nema moc fantaziu....ale tak sa pochvalim ze teraz v poslednej dobe sa to zlepsilo:) Tak sa tesim co prinesie buducnost. Ale budem rada kazdemu prispevku:)
Ahoj Xixa!
Konecne nejaka normalna tema a kde nic tu nic .No ja ti nenapisem ako to je u nas...:))))Ale nieje to moc dobre ,ze partner nechce s tebou o tom moc hovorit.Skor by som tvoj problem na tvojom mieste riesila komunikacou.Naozaj spokojnost oboch nastane az ked bude mat jeden aj druhy zaujem vec zdokonalovat.Predohra je naozaj dolezita.Hlavne u zien je dobre ked muz uz zacne rano...psychickou predohrou:))).Ked je mily a snazi sa a vecer je uz len bodka za peknym dnom.Na zaciatku milovania je pekne ked je muz nezny.Ked zena citi ,ze v kazdom dotyku je tuzba a vasen....laska.Zalezi na tom na co ma clovek prave chut.Niekedy moze byt milovanie s dlhou predohrou niekedy s kratkou ,ale plne elektriny:))).Popisujem to tak vsobecne viem....ale aspon tak:)