awojte vsetci chcela by som sa spytat ci je kozmetika od nivei kvalitna, diky :o)...............
kozmetika NIVEA
nivea ja podla mna super kozmetika!!!mam od nich sampony na vlasy kremy na tvar.....a som spokojna
ja som nevedela, aky krem mam zacat pouzivat, tak som zacala Nivea Soft a zatial som spokojna...
ako to ze tu nie je mirka23 a nepise aky to je humus?
oslabi s i :) a namiesto toho skomoleneho slova silikon :P
nivea sampony-nic moc lebo ak mas farbene vlasy tak ti ich este viac oslaby to je tym silokonom co obsahuje, krem- super :) a este som vyskusala nivea s kyslikom najprv to 2 tyzdne pomahalo potom mi to totalne vysusilo plet . musis si najst to svoje :)kazdy clovek je iny .pekny dnik
ja tiez niveu nemusim lebo mi je velmi mastna a krem mi stoji na pokozke, ale napriek tomu si myslim ze je to kvalitna kozmetika pre normalnu/suchu plet. este som nepocula ze by sa niekto z nej vyhadzal atd.
netestuje sa na zvieratach cize OK
Kazdemu vyhovuje nieco ine. Ale ja mam rada telove mlieka Nivea (krasne vonaju) a deodoranty. Moja mama zas cely zivot pouziva len krem nivea a plet ma az na nejaku tu vrasku :-) ako babatko. Na mna su vsak ich kremy prilis mastne.
Nivea sampony su hrozne, mala som po nich tazke a mastne vlasy, a skusila som viac druhov nivei. Telove mlieka a kremy su fajn.
Mne sampony od Nivey vyhovuju. Zaujimave je, ze az pri nej som sa zbavila lupin. Predtym som to skusala s Head And Shoulders, Garnier, ale nic nepomahalo. Az pri Nivey proti lupinam som sa ich zbavila. A ked som sa ich zbavila a presla na iny sampon z tejto znacky, konkretne na regeneracny, vlasy sa mi krasne zacelili a su hebke na dotyk, nie krepovite ako predtym. Da sa povedat, ze je to moja znacka, aj kremy, mlieka.