najlepšia kamoška si našla priatela-kasle na mna

Príspevok v téme: najlepšia kamoška si našla priatela-kasle na mna
sewie

Moj problem nespociva v tom,ze by som jej to nepriala-som velmi rada ze je konecne stastna s chlapom svojho srdca. ale je mi strasne luto ze som ju stratila. nie som pubertacka chorobne upnuta na kamosky,mam 22 ale aj tak to boli. Predtym sme sa spolu zabavali vymyslali hovadiny...vzdy ked jedna z nas skoncila skolu,tak sme si hned volali ze kam pojdeme...odkedy je s nim vola len jemu,planuje veci len s nim a ja v nasej spolocnej izbe_mame prenajaty byt-rozmyslam preco som zas stratila dalsiu kamosku a ci jej vobec este na mne aspon trochu zalezi...ci este nieco v jej zivote znamenam...su kamosi dobri len do chvile nez si clovek najde partnera?

nellka

Ako som písala, jej to také strašné nepripadá, lebo je zamilovaná. Netvrdím, že je to od nej pekné, ale stáva sa to dosť často. Ja som si niečím podobným prešla, ale to som mala len 15, polovicu denníka som vtedy popísala, ako ma to trápilo. Mala som ju strašne rada- tie babské priateľstvá sú také iné, ako chlapské, prirovnala by som to k partnerstvu, takže je normálne, že ti chýba. Aj mne chýbala a tiež nič nepomohlo. Ale nakoniec to dobre dopadlo, ja som to už nechala tak a ona, keď trochu "vychladla" znova prišla a začali sme sa akokeby kamarátiť odznova, samozrejme s tým, že to istý čas trvalo, kým som jej znova dôverovala. A dokopy sme kamarátky už 17rokov- bože, to je ale doba!

sewie

nellka-ona to vie,ja som jej to hovorila a z casti si to domyslela aj sama a povedala mi ze ju to mrzi ale nemoze sa roztrhnut...ale co uz...neh je stastna, neh ma lasku,to je to co chcu vsetci...snad aspon vie ze ked ma bude potrebovat som tu...

nellka

Ja si myslím, že keď kámošku prejde najväčšia zamilovanosť, tak si ti "vráti":)
Teraz je po uši zamilovaná a podľa mňa ju vôbec ani nenapadne, že tebe je smutno za starými časmi, že ti chýba. Zamilovaní sú sebci- ale nemyslím to v zlom, majú ružové okuliare a svet je krásny. Ak ťa to veľmi trápi, tak jej to povedz, možno to ani netuší, uvidíš, čo ti povie. Ale dobrá kámoška to určite pochopí a nebude si myslieť, že ju chceš vlastniť a podobné hlúposti, alebo že jej priateľa nepraješ, to určite nie.

sewie

vsetkym-nechcem ju vlastnit!!!,ani jej nepisem vyhrazne spravy ani nic...len ma to mrzi a rada by som vedela kde je moje miesto a ci nejake este je...ja viem ze je to normalne,bla,bla...ja jej to prajem,chcem aby bola stastna,ved ju ma rada,tak jej to prajem...len ju nechcem stratit uplne...tot vsjo..
ale asi to skratka musim nechat cele tak a uvidim co sa stane...aj tak nic nevyriesim,len som potrebovala nejaku podporu-co slova ako ze som majetnicka dusim ju nie su...este mi povedzte ze som uplne nahovno kamoska a je divne ze sa so mnou vobec niekto bavi...

moniqa87

ono to bude asi treba prijat, ved raz sa skoro kazda z nas osamostatni, zalozi si rodinu a priatelky budu na okraji vsetkych dolezitych ludi, treba sa s tym asi len zmierit...
inak jedno ti poviem, nemozes suverenne tvrdit to, ze ona to s nim nemysli vazne, pretoze ty nemozes ani len tusit co sa v jej hlave odohrava, nech sa pred tebou tvari akokolvek a mozno sa tak pred tebou tvari prave preto, ze to bola ona, ktora vzdy hovorila, ze nechce tak skoro rodinu... takze na tvojom mieste by som si tym nebola az taka ista, kedze s nim travi vsetok volny cas...
inak uvidis, po nejakom case, mozno po roku to trocha polavi a bude mat aj na teba cas, aj ked uz zdaleka nie tolko ako predtym...

kto to

sewie, nic v zlom, ale mne to pripada fakt ako keby si ju chcela vlastnit, tym ze budes o tom premyslat a mozno jej to este aj na oci vyhadzovat si ju len odpudis absolutne, najhorsie je ked clovek chce nieco od toho druheho na silu a este horsie ked si chce udrzat pozornost na silu, potom je to vsak vzdy naopak, drzim palec,,

<:o/

ale ved je to uplne prirodzena vec, ze priatelia idu bokom, ked si clovek najde vaznejsiu znamost.. asi to nie je celkom v poriadku priatelstvo, ked si neviete dat slobodu. Ja mam dve velmi dobre priatelky, jedna je uz vydata, druha ma dlhe roky priatela a ked sa nam podari stretnut raz za polrok, sme stastne.. vzdy si mame co povedat. a je to 10 rokov priatelstva, na strednej kazdy den spolu, na vyskach uz mozno raz za mesiac.. je to normalne! priatelstva musia byt v slobode, nemozete si nikoho privlastnovat

tinka228

sewie: mne sa stalo presne to isté, čo tebe asi pred desiatimi rokmi. Postupne sa to kamarátsvo vytratilo. A to sme boli fakt stále spolu, všetko o sebe vedeli. Keby mi bol vtedy niekto povedal, že takto dopadneme nikdy by som mu neuverila. Dnes už má každá z nás vlastnú rodinu. A dnes je to práve ona, ktorá by stála o to, aby sa naše priateľstvo obnovilo, ale ja už akosi nemám záujem. Ani neviem, o čom by sme sa rozprávali.

sewie

kamos-nemienim komentovat,zjavne si nic nepochopil,ani dokonca nevies rozdiel medzi priatelom, kamosom a znamim

moja kamoska-ja som jej priatela ani kamosov nikdy nekritizovala,dokonca ich mám velmi rada a myslim ze aj oni mna,rozumieme si,boli sme spolu na chate niekolko krat a jasne ze mam aj ine kamosky a myslim ze s tym poblaznenim to bude fakt tak-dufam,lebo tiez mala som dve velmi dobre kamosky z detstva,este stale ich za take povazujem a najprv si nasla jedna priatela a uz na nas kaslala,potom aj ta druha uz bola len ,,na nom"...ale teraz ich to uz pomaly prechadza a chcu viac chodit von aj s inymi ludmi a uz som s nimi opat aspon o trochu castejsie-jasne ze nie ako predtym,ale je to fajn...mame o com kecat,ideme von...a tak

henriette-no prilis si ma neukludnila:( lebo toho sa tiez bojim, ze skratka ci som jej len neliezla uz na nervy,ale logika mi vravi ze nie-srdce sa boji,lebo sice som dost zlozita povaha a obcas sme sa na seba zduli-ale to myslim ze je bezne a podla toho co mi hovorila-ze by sa najradsej roztrhala na dva kusy-ja verzus priatel,tak si nemyslim ze by sa ma chcela zbavit