Chcem Vás poprosiť, ak mate skusenosti s tymto koznym ochorenim, poradte mi ako najlepsie upravit zivotospravu pre 7 mesacne dietatko. Coho sa mam vyvarovat a co mu neublizi. Za dobre rady Vam Dakujem.
Atopicky ekzem
Atopický ekzém je vlastne kožný zápal alergického, alebo i nealergického pôvodu, ako je napr.suchá, alebo podraždená koža.Ekzém môže vzniknúť i pri alergii na rôzne potraviny čo je dobre vysledovať, na akú potravinu.Je to nepríjemné ochorenie, ktoré v prvom rade je treba liečiť vnútorne, a to prírodnými prostriedkami, ktoré nemôžu uškodiť ani malým kojencom . Pokiaľ Tvoj problém ešte nie je vyriešený a potrebuješ pomôct, môžeš sa o radu obráťiť na mňa.
Na to je najlepší krém s obsahom 66,46%
aloe,vyrobený na čisto prírodnej báze.
použitie: hlavne na suchú a podráždenú
pokožku,po nadmernom opalovaní,na pokožku podráždenú vetrom,pri psoriáze,
atopických ekzémoch - suchá forma,pri
pravidelnom používaní zabraňuje striám,
môže sa používať aj ako denný krém pri
suchej pokožke.
ahojte ludia nemohol by my niekto pomoct mam atopicki ekzem v oblasti oci ked to nemastim mam to suche a ked to namastim mam to podrazdene a skaredo cervene stale sa to zhorsuje prosim poradte
ahoj Tana, je to taky homeopat - liecitel. mne sa to s jeho liecbou teraz dost zlepsilo
Znovu pisem ohladom p. Bielika, lebo som napisala zle slovo lekar, takze je prosim lekar,alebo liecitel?
Dakujem
Vie mi niekto povedat, ci pan Bielik je lakra alebo liecitel. Dakujem
Ja by som hccela vediet kde ma dr.Bielik ambulanciu.Tiez mam atop.ekzem ale mne pomaha Locoid.
Nata ten SKIN CAP mozno kupiť v lekarni bez receptu, je to na prirodnej baze,
mozu to aj 2ročné deti. Dakujem