ja som si prvykrat umyl vtaka ked som mal 15rokov, nie preto ze som humusak, ale ja som nevedel ze sa to tam ma umyvat...mam problemy s erekciou nedokazem ju udrzat dlho, to s tym moze mat nejaky suvis tento fakt?
moja nevedomost
moj subjektivny nazor je ze harmancekovy caj ti erekciu nenapravi... to by ti skorej pomohlo proti infekcii alebo podobne, mas 16 rokov takze si myslim ze nejde o nic vazne - skus si najst babu ako tu uz odznelo a ona ta da do parady, uvidis ci budes mat problemy aj potom... ak hej, rozmyslaj o navsteve urologa
mam 17 inac, neboj odvtedy ho tak umyvam ze sa az leskne skoro:D ale tak tearz si ho mam zmacat do harmancekoveho caju alebo co??? lebo bobrik hovoril ze jeho kamos si ho zmacal v harmanceku a heko hovoris ze to je caj
ked mi zhnil tak to sa da vidiet? lebo moj na pohlad podla mna vyzera v poriadku, az na tu erekciu, nekedy stoji nekedy nie, a ked aj stoji tak to neviem dlho udrzat
,,no ale,, dakujem ze aspon ty si zo mna nerobis debila, aj ked som a poriadny....bobrik vies mi prosim ta povedat kompletny nazvo toho tovaru, pod akym menom ho predavaju v lekarnach?
doteraz som si ho skoro kazdy den aspon 2-3razy trepal
ne nemam, len uzdicku mam kratku, postavit sa postavi, ale dlhodobo ho nedokazem udrzat v stoporenom stave
matka zem,
Martin 242, ty teda vies, co cloveku povedat...xixi....
ludia nestesujte ho!!kolkati si pravidelne ho neumyvaju!!nemas zrastenu predkozku?