moja nevedomost

stix

moj subjektivny nazor je ze harmancekovy caj ti erekciu nenapravi... to by ti skorej pomohlo proti infekcii alebo podobne, mas 16 rokov takze si myslim ze nejde o nic vazne - skus si najst babu ako tu uz odznelo a ona ta da do parady, uvidis ci budes mat problemy aj potom... ak hej, rozmyslaj o navsteve urologa

mwl

mam 17 inac, neboj odvtedy ho tak umyvam ze sa az leskne skoro:D ale tak tearz si ho mam zmacat do harmancekoveho caju alebo co??? lebo bobrik hovoril ze jeho kamos si ho zmacal v harmanceku a heko hovoris ze to je caj

gater

Suvis to moze mat... Keby si ho studoval a venoval sa mu uz skor asi by si citil ten puch(bez urazky). Tvoj problem spociva iba v tvojej vydrzi... Najdi si zenu a davaj..den a noc.Potom ti uz bude skoro stale stat. No nezabudni si ho poriadne umyvat. j

heko

robia si steba srandu.asi mas 16rokov ze.Odhnit ti nemohol.Harmancek je bylinka da sa to kupit medzi cajmi ale ci ti to pomoze tazko povedat.chod ku urologovi

mwl

ked mi zhnil tak to sa da vidiet? lebo moj na pohlad podla mna vyzera v poriadku, az na tu erekciu, nekedy stoji nekedy nie, a ked aj stoji tak to neviem dlho udrzat

mwl

,,no ale,, dakujem ze aspon ty si zo mna nerobis debila, aj ked som a poriadny....bobrik vies mi prosim ta povedat kompletny nazvo toho tovaru, pod akym menom ho predavaju v lekarnach?